Reklama

Reklama

Vinyl

(seriál)
  • USA Vinyl
Trailer 2
Drama / Hudební
USA, 2016, 10 h 17 min (Minutáž: 52–113 min)

Hrají:

Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid (více)
(další profese)

Epizody(10)

Nový seriál od Martina Scorseseho, Micka Jaggera a Terence Wintera je zasazený do New Yorku sedmdesátých let minulého století. Velkolepou jízdu napříč hudební branží, jež byla v době nástupu punku, diska a hip-hopu prosáklá drogami a sexem, sledujeme očima šéfa hudebního vydavatelství Richieho Finestry (Bobby Cannavale). Ten se ze všech sil snaží zachránit svou nahrávací společnost i vlastní duši, aniž by musel jít přes mrtvoly. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

tykeww

tykeww (hodnocení, recenze)

Lkn

Já jsem po druhé koukal hned, jak jsem to v létě dokoukal, a fakt mě to zklamalo a naštvalo. Hlavně že HBO donekonečna točí Hru o trůny, aby si mohli producenti utírat zadky kaviárem

Lkn

Lkn (hodnocení, recenze)

Do ted jsem doufál, že bude druhá sezona a ona se zamítla? Tohle je fakt zpráva dne... :(

na příspěvěk reagoval tykeww

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Ozzy2

proto to taky skoncilo neslavne, kdyby tam slo o to, co rikam ja, coz je genialni myslenka a nekdo by se toho kurva rychle mel chopit, tak to bude megauspech.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

zvolsi

Do prdele jdi ty, když se ti to nelíbí, tak tu netroll na diskuzi a nekurwi to ostatním lidem.

na příspěvěk reagoval zvolsi

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

NightPorter

Tam přece šlo o úplně něco jiného, než skandalizovat kapely tý doby.Já jsem naopak rád, že to mělo jen 10 dílů, protopže tyhle natahovaný sračky, co mají ty "miliardy" sérií jdou po pár sériích do hajzlu.Viz třeba super seriál Lost, kterej ve finále úplně zabili, zničili a dovedli na úplné dno.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

takovej potencial.... takovej potencial... :-/ dyt tam mohli smotat takovejch historek, Ozzy s mravencema, Sabbati s drogama, zachodem a Stingem, Led Zeppelin s holkou a mladetem zraloka, Beatles a vsechny jejich "Satyricon" turne, eskapady Velvetu, Morrisona... z toho mohly bejt miliardy serii, klidne porad o jedny kapele nebo producentovi, kterym by se tohle delo... skoda no.

na příspěvěk reagoval Ozzy2

PaKo1980

PaKo1980 (hodnocení, recenze)

Pokud by se mělo pokračovat v samém stylu, asi by se moc diváků už nenašlo.. Cituji Hospodářské noviny: "Podle agentury AP odvysílání prvního dílu provázel mimořádný zájem. Vinyl ale posléze obdržel jen průměrná hodnocení." Za mě také pouze průměr, čekal jsem daleko víc..

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

Michalek

Skor nez o rok v taky cas ako zacinala prva seria, to urcite nebude. Ked si aj priratame, ze sa meni showrunner a HBO to bude chciet cele prekopat, tak aj dlhsie. Mesiac po premiere poslednej casti sa pytat kedy bude druha seria je v kazdom pripade dost priskoro.

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

U tohodle seriálu to rozhodně nějakou změnu chce. slibnej začátek se začal měnit v pěknej průser.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Je "skvělé", že HBO razí quality TV skrze auteurské osobnosti, s nimiž pak ukončuje zprvu inzerovanou spolupráci (David Fincher, Steve McQueen, Nolan, Terence Winter...).  

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Na to, že to je o šedesátkách, tak je to strašně utahaný :(

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

¨Souhlas. Po dlouhý době ve mně dokázala zase něco vyvolat emoce a utvrdilo to pocit, že Richie Finestra je jedna z nejlepších seriálových postav poslední sezóny.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Taky mě to zklamalo, muziku, hlavně tu z 50's-70's, mám moc rád, ale tohle je, podle mě, pakárna, navíc ten hlavní představitel je totál bez charisma, hrozná držka :-)

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

s01e06 - komplet nahá Olivia, naspeedovanej Bobby a David Bowie...jo, má to svoje momenty :)

na příspěvěk reagoval zvolsi

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ja na to este nejak nenasel chut, odradila me silene nudna uvodni scena, tak sem to vyp :-D zato ten novej serial o atentatu na kennedyho, to je laskomina!!!

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Zatím furt tak nějak nevím, táhne to spíš hudba a strašně mě to kazí ta hlavní postava, nemám tyhle liboví frajírky rád :)

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Bluntman

:D

Já mluvil o zdejších diskuzích k filmům. nebo si tu na nějakou rozumnou narazil ?

To byla jen narážka na to, že ty na mě máš příliš odborný přístup, jinak bylo vše co si napsal přehledné a srozumitelné. Já si dělal srandu, ze sebe , ne z tebe. Čímkoli negativním se zásadně nezabývám, raději ten čas věnuji zábavě :)

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

zvolsi

Nemáš chodit na diskuzi na seznamkách/pornografických stránkách. ;) Já nehodnotím na základě toho, co bych udělal, nebo podle sympatií/antipatií k postavám. A pokud není srozumitelné, že Vinyl není epizodický, ale má napříč díly rozvíjené vyprávění, a že pilot obstojí i samostatně jako portrét postavy (a doby), tak nevím, na kterém přijímači je chyba.

na příspěvěk reagoval zvolsi

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Bluntman , dr.horrible

Vůbec netuším co píše Bluntman :D ale je lepší si počkat a sfouknout to celé na jednou. 

Bluntman navštívil jsem jen pár diskuzí, ale zatím na všech se řeší jen kdo ho má většího :D

K tématu, já to neřeším tak odborně jako ty, ale druhý díl byl pro mne horší. nemám rad sebe lítostivý fňukny, rozhodně bych firmu prodal a z toho balíku peněz bych rozjel novou firmu :) a samozřejmě bych mnohem raději viděl nahou Olivii, než Cannavaleho :D 

Režie v obou dílech fajn.

na příspěvěk reagoval Segrestor, Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Není to epizodické (jeden uzavřený případ v každém dílu), ale postupně napříč částmi rozvíjené vyprávění, kdy některé postupně budované linie se zúročí až později (např. ta s manželkou až v páté). Paradoxní je, že pilot obstojí samostatně (jako do jisté míry moralita o ústřední postavě, volné motivy a linie vedlejších postav jsou pouze nastíněny a fungují jako komentář k jednání "protagonisty"), další díly už nikoliv.  

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Přišel někomu druhý díl taktéž výborný, ale jinak než pilot? (Marná snaha, aby aspoň jedna diskuze na ČSFD byla k tématu a nebyla úplným dnem.)

na příspěvěk reagoval zvolsi

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

MontyBrogan

Ja som ti hovoril, čo je jerry zač :) Zahádže ta kopou hnoja, potom ho označí za argumenty, potom zas kopa nadáviek, a potom ťa vysmeje, že ty nemáš ani jedno :D

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

MontyBrogan

:DDDDDDDDD Hele, píča přišla. Já si neviem priznať chybu, ale jsi to ty, kdo nepředložil žádný argument a jenom přišel píčovat, ty čobolská maďarská děvko. A jak to jinak jde? :)))))

na příspěvěk reagoval MontyBrogan, Segrestor

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

pruser je, ze od tohodle serialu jsem si sliboval, ze to bude daleko vetsi pecka nez naky domecky z karet, scorsese, jagger, 70s, muzika, stetky, chlebicky... a misto toho to vypada na mega nudu, kde lidi raci resi, proc se blbe prelozil nazev jinyho serialu :-D

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

zvolsi

Tak potom si asi vnímavejší ako my ostatní, ktorí sme tam kvalitatívny pokles nevideli. Inak si to neviem vysvetliť. ;)

NightPorter: jerry12 si nikdy nevie priznať chybu, tomu to nevysvetlíš. 

na příspěvěk reagoval jerry12, zvolsi

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

on tedy pro presnost do jedne vety tech klise zamotaval vzdycky vic - "a jak se rika, tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu, az se po leve strane prosmykl jako lasicka hvezdny Zinedine Zizou Zidane, odcentroval chirurgicky presny balon do sestnacky na Ronalda a do te doby precizni a skalopevna obrana Sparty se zacinala hroutit jako onen povestny domecek z karet"

Související novinky

Martin Scorsese nezpomaluje

Martin Scorsese nezpomaluje

28.11.2019

Čerstvě po premiéře epické gangsterky Irčan na Netflixu přichází zpráva, že Martin Scorsese už si vyhlídl další projekt. Kromě krimi Killers of the Flower Moon s DiCapriem a De Nirem teď totiž ještě… (více)

Reklama

Reklama