Reklama

Reklama

Vinyl

(seriál)
  • USA Vinyl
Trailer 3
Drama / Hudební
USA, 2016, 10 h 17 min (Minutáž: 52–113 min)

Hrají:

Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid (více)
(další profese)

Epizody(10)

Nový seriál od Martina Scorseseho, Micka Jaggera a Terence Wintera je zasazený do New Yorku sedmdesátých let minulého století. Velkolepou jízdu napříč hudební branží, jež byla v době nástupu punku, diska a hip-hopu prosáklá drogami a sexem, sledujeme očima šéfa hudebního vydavatelství Richieho Finestry (Bobby Cannavale). Ten se ze všech sil snaží zachránit svou nahrávací společnost i vlastní duši, aniž by musel jít přes mrtvoly. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2016) (S01) 

Tohle je definice gangsterské, hudební a seriálové dokonalosti. Jako... hej... já chápu, že ne každému se tenhle seriál může líbit. Spousta lidí dává i tři hvězdy, ale mne se to kurevsky líbí. Ten seriál má šťávu a v každým díle se něco děje. Richie jakožto hlavní postava je naprosto dokonalej a je těžká ho nemít rád. Celkově atmosféra, kterou nastolil Scorsese s Winterem je dokonalá, protože vás čeká zábava podobná jako u The Wolf of Wall Street. Nebudete se u toho nonstop lámat smíchy, ale má to super příběh a když si všimnete humorných narážek a nebude vám vadit humor ze života, který se může stát i klidně vám, tak se budete královsky bavit. Jako kdybych měl porovnávat, tak v současnosti koukám na Lucifera a Daredevila. A v porovnání s tímto je tento seriál nepřekonatelná špica. Lucifer má super skluz, ale někdy zapomenete, že vůbec takovej seriál existuje a Daredevil... jako sorry, ale já se spíš brutálně nudil u některých epizod a spíše to byl výsměch k těm procentům, které má. Tohle je prostě jeba. Pilot sice dlouhý, ale věřím, že kdybych ho viděl podruhé, tak mu tam taky vpálím pět hvězd a šestý díl "Cyclone" byl hotovej orgáč. Poslední díl je šablona na dělání posledních dílu, jelikož mne úplně napjali co se bude v Alibi records dít dál. Okay lidi, milujte si Daredevila... a já mezitím budu nadrženě čekat na druhou sérii, která bude jenom důkaz toho, že někdy už to nemůže být lepší. "Pane Finestro, vy krvácíte!" - "My všichni krvácíme. Zevnitř!" ()

Pilot (2016) (E01) 

Pilotní díl je zvláštní sám o sobě. Skoro dvě hodiny? To jako vážně? To je asi nejdelší díl jakýhokoliv seriálu vůbec. Je fakt, že spousta částí v díle je v celku nudná a nezáživná. A pak se ten děj alespoň pro mne hezky posune. Přeci jen, musíme si vybudovat názor na postavy a na jejich charakter. Je v tom vidět Scorseseho dotek. V každém případě. Z Vinylu nebude asi žádný hit, ale v každém případě to bude, ale minimálně to bude super a atmosférické odreagování od vážných počinů jako Walking Dead atd. Let's see. ()

Související novinky

Martin Scorsese nezpomaluje

Martin Scorsese nezpomaluje

28.11.2019

Čerstvě po premiéře epické gangsterky Irčan na Netflixu přichází zpráva, že Martin Scorsese už si vyhlídl další projekt. Kromě krimi Killers of the Flower Moon s DiCapriem a De Nirem teď totiž ještě… (více)

Reklama

Reklama