Reklama

Reklama

Vinyl

(seriál)
  • USA Vinyl
Trailer 1
Drama / Hudební
USA, 2016, 10 h 17 min (Minutáž: 52–113 min)

Hrají:

Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid (více)
(další profese)

Epizody(10)

Nový seriál od Martina Scorseseho, Micka Jaggera a Terence Wintera je zasazený do New Yorku sedmdesátých let minulého století. Velkolepou jízdu napříč hudební branží, jež byla v době nástupu punku, diska a hip-hopu prosáklá drogami a sexem, sledujeme očima šéfa hudebního vydavatelství Richieho Finestry (Bobby Cannavale). Ten se ze všech sil snaží zachránit svou nahrávací společnost i vlastní duši, aniž by musel jít přes mrtvoly. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele DassemUltor k tomuto seriálu (1)

Vinyl (2016) 

Nějak mi to nesedí. Za prvé mi vadí ten hlavní herec. Mám pocit, že to moc tlačí a přistihl jsem se, že mi leze na nervy. Dále tam cítím jakousi zarputilou snahu o to všechno co to má mít, ale na mě to nefunguje. Prostě sex, drogy a valící se kámen. Jakoby všechno to tam je a je to zatraceně cool, ale já to necítím. Těžko říct. Ale jinak je to všechno asi v pohodě. Ta scéna kdy umlátili toho totálně zfetovanýho týpka od rádia byla naprosto pecková - tu jsem si musel znova přehrát. Ale zbytek u mě tolik nefunguje. ()

Související novinky

Martin Scorsese nezpomaluje

Martin Scorsese nezpomaluje

28.11.2019

Čerstvě po premiéře epické gangsterky Irčan na Netflixu přichází zpráva, že Martin Scorsese už si vyhlídl další projekt. Kromě krimi Killers of the Flower Moon s DiCapriem a De Nirem teď totiž ještě… (více)

Reklama

Reklama