Reklama

Reklama

Vinyl

(seriál)
  • USA Vinyl
Trailer 3
Drama / Hudební
USA, 2016, 10 h 17 min (Minutáž: 52–113 min)

Hrají:

Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid (více)
(další profese)

Epizody(10)

Nový seriál od Martina Scorseseho, Micka Jaggera a Terence Wintera je zasazený do New Yorku sedmdesátých let minulého století. Velkolepou jízdu napříč hudební branží, jež byla v době nástupu punku, diska a hip-hopu prosáklá drogami a sexem, sledujeme očima šéfa hudebního vydavatelství Richieho Finestry (Bobby Cannavale). Ten se ze všech sil snaží zachránit svou nahrávací společnost i vlastní duši, aniž by musel jít přes mrtvoly. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele kori_kori k tomuto seriálu (4)

Vinyl (2016) 

za sebe určitě můžu říct, že to mělo grády ... pilot mě trošku zmrazil, druhej díl to parádně rozjel ... klubová atmosféra, támhle kousek rocku, tuhle funky a jindy třpytivá koule u stropu - ten dotek žánrů opravdu potěšil ... krimi příběh mi seděl míň než vývoj rodinné idylky, halucinace a podrazy parťáků ... na tenhle počin jsem byla zvědavá a nezklamal mě, já se bavila ... ()

Pilot (2016) (E01) 

já prostě nemám ráda násilí a ubližování druhým, obzvlášť nevinným ... tady to má navíc podobu alá sicilská mafie, naprosto souhlasím s kobejn ... to jsem u hudební branže nečekala a ruší mě to ... proto pilot musím trošku rozchodit, než se vrhnu na další díl ... zajímá mě kvůli atmošce a muzice ... ta sebedestrukce je skličující ... klobouk dolů před všema, kdo se z těch sr***k vyhrabal (maje na mysli koks a jiné dobroty k snídani i druhé večeři) a makal v muzice dál .... no a kromě toho mělo to spád, furt se něco dělo ... a ty songy v pozadí, to já zase ráda ... i když Robert Plant je prostě jenom jeden, tahle imitace byla mi úsměvná ... Bobby Cannavale hraje výborně, myslím ... uvidíme dál ()

Ještě jednou včerejšek (2016) (E02) 

cože? to už uběhlo 40 minut? ... bylo to dynamický, doslova jsem se nechala strhnout a nemohla uvěřit, že je díl u konce ... omg Velveti v klubu, to bych chtěla zažít ... praštit se do hlavy zepár cihlama a pak dát týmu takovou motivaci - to mě bavilo, stejně jako Devoniny vzpomínky ... jsem zvědavá na výsledek snažení de/motivovaného týmu :-) ... po pilotu rozvážná, ale zvědavá ... teď jistá si tím, že se těším na další díl ... Cannavela válí a já divák se bavím ()

Cyclone (2016) (E06) 

Life on Mars - za to, že tu zazněla, děkuju ... ale ten živej David Bowie se nepovedl, vypadal spíš jak transka, pardon ... a jsem ráda, že Olivia Wild dostává víc prostoru ()

Související novinky

Martin Scorsese nezpomaluje

Martin Scorsese nezpomaluje

28.11.2019

Čerstvě po premiéře epické gangsterky Irčan na Netflixu přichází zpráva, že Martin Scorsese už si vyhlídl další projekt. Kromě krimi Killers of the Flower Moon s DiCapriem a De Nirem teď totiž ještě… (více)

Reklama

Reklama