Reklama

Reklama

Vinyl

(seriál)
  • USA Vinyl
Trailer 1
Drama / Hudební
USA, 2016, 10 h 17 min (Minutáž: 52–113 min)

Hrají:

Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid (více)
(další profese)

Epizody(10)

Nový seriál od Martina Scorseseho, Micka Jaggera a Terence Wintera je zasazený do New Yorku sedmdesátých let minulého století. Velkolepou jízdu napříč hudební branží, jež byla v době nástupu punku, diska a hip-hopu prosáklá drogami a sexem, sledujeme očima šéfa hudebního vydavatelství Richieho Finestry (Bobby Cannavale). Ten se ze všech sil snaží zachránit svou nahrávací společnost i vlastní duši, aniž by musel jít přes mrtvoly. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Broen k tomuto seriálu (1)

Vinyl (2016) 

Absolutní topka! Je vidět, že na tomhle makala největší hudební elita, která ví, vo čem to je. Sedmdesátky byly rozkvětem hudby, jakýhokoliv stylu. A tady to tvůrci dokonale promítli, celou tu atmosféru, ten náboj a ty neotřelý scény, kdy v jednom hnusnym klubu afráči trsají na reggae nebo se vlní black ladies v rytmu podbnym Jamesi Brownovi. Prostě to tepalo od začátku do konce. Ano, konec je takovej nedokončenej, hodně věcí zůstalo otevřených, ale i tak musím dát plný počet. Řadím mezi svoje top seriály. ()

Související novinky

Martin Scorsese nezpomaluje

Martin Scorsese nezpomaluje

28.11.2019

Čerstvě po premiéře epické gangsterky Irčan na Netflixu přichází zpráva, že Martin Scorsese už si vyhlídl další projekt. Kromě krimi Killers of the Flower Moon s DiCapriem a De Nirem teď totiž ještě… (více)

Reklama

Reklama