Reklama

Reklama

John Oliver: Co týden dal a vzal

(pořad)
  • USA Last Week Tonight with John Oliver
Trailer 2
Komedie / Talk-show
USA, (2014–2024), 162 h 39 min (Minutáž: 22–45 min)

Tvůrci:

John Oliver

Kamera:

Russell Swanson

Hudba:

Bob Golden

Účinkují:

John Oliver (moderátor), David Kaye, Chen Drachman, Stephen Hawking, George R.R. Martin, Steve Buscemi, Ashley Blankenship, Patrick Stewart (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(310)

Obsahy(1)

Jedna z nejzábavnějších a nejpříjemnějších osobností americké televizní scény za poslední roky - muž, jehož působení v The Daily Show s Jonem Stewartem v roce 2013 získalo chválu kritiků, diváků i Stewarta samotného - John Oliver přichází na HBO se zcela novou talk show. Aktuální pohled na týden v novinkách, politice a aktuálních událostech - v tomto půlhodinovém pořadu bude mít John Oliver unikátní platformu, aby nabídl své osobité stanovisko a výrazný hlas k jakékoliv sociální, politické či existenciální záležitosti, které čelí Amerika a celý svět. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Související novinky

Emmy 2022 opět v režii HBO

Emmy 2022 opět v režii HBO

13.09.2022

Zatímco v loňském roce ceny Emmy ovládl zcela Netflix, letošní 74. ročník kabelovka HBO mocně vrátila úder. Díky jasným vítězstvím seriálů Boj o moc a Bílý lotos toho zkrátka na streamovacího giganta… (více)

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

20.09.2021

Netflix všude, kam se jen rozhlédneš. Tak zhruba tak nějak to letos vypadalo na předávání slavnostních cen Emmy 2021. Oproti loňskému komornímu přenosu bez živé účasti publika se letošní ročník… (více)

Reklama

Reklama