Reklama

Reklama

John Oliver: Co týden dal a vzal

(pořad)
  • USA Last Week Tonight with John Oliver
Trailer 2
Komedie / Talk-show
USA, (2014–2024), 162 h 54 min (Minutáž: 22–45 min)

Tvůrci:

John Oliver

Kamera:

Russell Swanson

Hudba:

Bob Golden

Účinkují:

John Oliver (moderátor), David Kaye, Chen Drachman, Stephen Hawking, George R.R. Martin, Steve Buscemi, Ashley Blankenship, Patrick Stewart (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(310)

Obsahy(1)

Jedna z nejzábavnějších a nejpříjemnějších osobností americké televizní scény za poslední roky - muž, jehož působení v The Daily Show s Jonem Stewartem v roce 2013 získalo chválu kritiků, diváků i Stewarta samotného - John Oliver přichází na HBO se zcela novou talk show. Aktuální pohled na týden v novinkách, politice a aktuálních událostech - v tomto půlhodinovém pořadu bude mít John Oliver unikátní platformu, aby nabídl své osobité stanovisko a výrazný hlas k jakékoliv sociální, politické či existenciální záležitosti, které čelí Amerika a celý svět. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

umbjaz 

všechny recenze uživatele

doslova celkem dost chčiju u každýho dílu. už jsem je viděl všechny několikrát a je to senzace. jen mě celkem sere, že je to všechno pravda a to je spíš smutné. ()

Dubron 

všechny recenze uživatele

Brit, vystupující v americké talk-show, kritizující velmi nevybíravým způsobem rozličné nelogičnosti, přešlapy, minely, kiksy, nepravosti a podrazy na americké půdě. Použitý humor je inteligentní, trefný, úderný a to i přes to, že není zcela brtiský, ale byl modifikovaný pro americké diváky, proto využívá poměrně dost přirovnání a dochází k časté repetici vtípků. Dovede tě až k myšlenkám, jak je sakra možné, že už se Systém ve Státech už dávno nezhroutil. ()

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Britský humor vládne Americe, John Oliver budiž dalším důkazem. I když z problémů, které si John Oliver a jeho tým každý týden berou na paškál, dost často vstávají vlasy na hlavě. Člověk může nadávat na poměry v naší malé vlasti, ale ve srovnání s USA je tady fakt krásně. ()

overfloater 

všechny recenze uživatele

Po druhe rade musim snizit hodnoceni z 5* na 3* za velky upadek. Prvni serie byla temer dokonala, se silnymi tematy a dobrymi politicky nekorektnimi a trefnymi poznamkami. Nicmene ke konci prvni serie a cela druha se nese uz ve velmi politicky korektnim tonu jeho nazoru. Sice si stale zachovava vtipnost a snahu o nadsazku, ale v mych ocich si na to uz pouze hraje. Velka skoda. Nejprve jsem byl unesen, pak postupne prichazelo vetsi a vetsi zklamani. Jak jsem s nim v prvni serii souhlasil, ve druhe jen kroutim hlavou... ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Johna pravidelně sleduju na VČ a je fakt skvělý. Ve svém pořadu glosuje co se mu zrovna v USA nelíbí a že toho není zrovna málo. Ať už se jedná o politiku, sport, ekonomiku či cokoliv jiného je to vždy velmi vtipné, podařené a bohužel i pravdivé, takže za mě jedině 5*. Hodnocení: 100/100. ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pravdivé, nekompromisní, racionální, moudré, odvážné, upřímné. Chytrá žurnalistika, chytrý chlap, chytrý pořad. ...a smutný pohled na zabedněnou společnost pitomců. ()

Vojtarr 

všechny recenze uživatele

John Oliver "stírá" všechny typy lidí od politiků, až po třeba sportovce. Dělá si srandu ze všech možných témat. A zatím mu to vychází. ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Rozobrať komplexný problém, upozorniť na jeho nedostatky a celé to osviežovať skvelým humorom, to je niečo čo som až do Johna Olivera nevidel. A je to niečo čo mi v ČR a SR neskutočne chýba. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Nevím o jiném pořadu tohoto typu z produkce zahraniční televize, který by se nabízel s českými titulky tuzemského divákovi. Není to klasická talk show, spíš stand up, který má několik rovin. Na vážno John Oliver rozebírá některé z ožehavých témat americké současnosti. Vtipně glosuje události uplynulých dní v USA i ve světě. A mezi bloky baví vybranými ukázkami jiných televizních komentátorů. Hodně výživné a zábavné zpravodajství s vlastním názorem. ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Pokus o záchranu USA a můj týdenní životabudič. Ano, jde skloubit trefnou satiru s vážnými tématy a nekorektním humorem. Colbert si může v klidu odpočinout... ()

thtfct 

všechny recenze uživatele

Baví mě jeho témata, baví mě jeho přednes. A upřímně, třeba něco změní, díl o internetové neutralitě nejen, že byl vtipný ale měl vskutku sílu. Takhle to vypadá, když někdo využije páky, kterou má a páčí správným směrem. Jen tak dál! ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl nic tak vtipného a současně zábavného (v pravém slova smyslu) a informativního. Britové prostě chytrý humor umí a John Oliver dělá britskému humoru a komedii velmi dobrou reklamu. Víc nemá cenu psát, protože většina pětihvězdičkových komentářů to napsala na mě, a než vymýšlet něco stejně oduševnělého, raději se půjdu kouknout na další díl. ()

Expozituror 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě bude super, těšim těšim! .... Tak jo je to super, a trošku to léčí můj smutek z blízkého konce The Colbert report, kterou to podle mě asi netrumfne. Podle očekávání je to bližší The Daily Show, takže prostě satira na proběhlé události týdne v USA a ve světě (které se nějak vztahují k USA), tentokrát v britském přízvuku. A co se mi líbilo, už když zaskakoval za Jona Stewarta, je Oliverova zjevná a upřímná touha dobrat se spravedlnosti a odhalit ty největší lži, podvody a přetvářky vládnoucí elity. ()

Související novinky

Emmy 2022 opět v režii HBO

Emmy 2022 opět v režii HBO

13.09.2022

Zatímco v loňském roce ceny Emmy ovládl zcela Netflix, letošní 74. ročník kabelovka HBO mocně vrátila úder. Díky jasným vítězstvím seriálů Boj o moc a Bílý lotos toho zkrátka na streamovacího giganta… (více)

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

20.09.2021

Netflix všude, kam se jen rozhlédneš. Tak zhruba tak nějak to letos vypadalo na předávání slavnostních cen Emmy 2021. Oproti loňskému komornímu přenosu bez živé účasti publika se letošní ročník… (více)

Reklama

Reklama