Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (22)

nash. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už když jsem poprvé viděl Kapitána Ameriku, říkal jsem si, že Peggy by si zasloužila vlastní film. Ale potěšil i seriál. Dobrý seriál. Krátký dost na to, aby se příběh nerozplizl, aby to odsýpalo, ale současně byl čas na věci, které se do filmu nevejdou. Navíc Peggy dostala skvělého parťáka. Jarvis nemá chybu. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jak Marvel nemusím, tak Agent Carter mi sedl. Což je bezpochyby zásluha Hayley Atwell, která dává vzpomenout na dobu, kdy ženy nevypadaly jako inkoustová nehoda, omalovánky, nebo sběr šrotu... Naopak vracíme se do 40.let, kdy účesy byly bohaté, šaty úžasné, punčochy povinnost.  Peggy Carter musí helpnout vynálezci a boháči Howardu Starkovi, kterého tajná služba podezírá z prodeje technologií cizím mocnostem. Je to tak krásně starosvětské a retro (hard-boiled, noir vlivy jsou jasně vidět), nicméně je to fakt zábavné i napínavé. Perfektní výkon kromě Hayley podává i James D'Arcy v roli Edwina Jarvise, Starkova majordoma, jeho distingované vystupování ve stylu decentního Angličana nemá chybu. Viděno v prosinci 2023. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi príjemné prekvapenie. Marvelovský vesmír funguje s omnoho väčšou presnosťou ako ten od DC - pre mňa je to trochu škoda, lebo som väčší fanúšik práve DC. Agentka Carterová je spin off seriál k jednej z ústredných postáv prvého Kapitána Ameriky. Vracajú sa nejaké staré postavičky a pribúdajú nové. Výhodou seriálu je jedna dejová línia s Leviathanom a akýmsi dokázaním že žena po vojne má svoje miesto v mužskom svete. Skvelé herecké výkony - hlavne D´Arcy ako Jarvis a Atwell ako Carterová. Prvú sériu som zhltol okamžite a som veľmi zvedavý kde sa príbeh bude uberať. Dobová atmosféra je aj napriek rozpočtu zobrazená nadmieru dobre a pripomína samotný film. Uvidíme kam sa to celé bude uberať, ale po prvej sérií som nadmieru spokojný. 1. séria - 80% ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pilotu jsem moc spokojený. Hayley Atwell je jako Peggy prostě úžasná. Retro atmosféra se mi zamlouvá. Akce je povedená. Vypadá to na jeden ucelený příběh. Takže klady rozhodně převažují. Zatím jediným záporem jsou zatím poměrně nevýrazné další postavy (kromě Jarvise, ten se vedle Peggy jako jediný chytal). Zatím 80 % Edit po zbytku série zvedám na pět hvězd. Poslední tři díly byly skvělé a prostor časem dostaly i další postavy. Pevně doufám v druhou řadu. 85 % celkově ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitu si Agent Carter držela daleko vyrovnaněji v lehčím nadprůměru než první série Agentů, jenže na druhou stranu jsem nedostal, snad kromě té poslední, nějakou opravdu výbornou epizodu... Dobové vykreslení, atmosféra, prostředí, nápaditá akce, humor a nadhled i hudba jsou zárukou dobře odvedené práce, jenže zde opět bezkonkurenčně kraluje výborná Hayley Atwell v hlavní úloze, neméně mě však potěšila i přítomnost Jamese D'Arcyho jako komorníka Jarvise. ()

Galerie (231)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrce a výkonný producent Christopher Markus odhalil v knize „Agent Carter Season One Declassified“, že název první epizody byl inspirován projevem Winstona Churchila na počátku druhé světové války, ve kterém řekl: „Tohle není konec. Není to ani začátek konce. Je to jen konec začátku.“ (Kubaaa97)

Reklama

Reklama