Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď Howarda Starka falošne obvinia z vypustenia jeho najsmrtiacejších zbraní, obráti sa na Peggy, aby zistila, kto je za to zodpovedný, zlikvidovala zbrane a očistila jeho meno. (Disney+)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po konci vojny sa Peggy dostáva do kancelárie a je hodená na druhú koľaj. Až udalosti s obvinením Starka a posunutím jeho patentov podsvetiu ju dostáva opäť do sedla. Prevedenie: Táto doba sa mi celkom páči. Všetko scifi z Captaina zmizlo a na scéne sú maximálne hitech hračky, ako napríklad hodinky na trezor. Páčili sa mi aj hláškujúci policajti. Pocity: Na pilot série je to veľmi slušné. 87% ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych byl upřímný, pilotní díl Agentky Carterové mě spíše zklamal. Nedokážu úplně říct proč, ale nebavil jsem se tak moc, jak jsem doufal. K pozitivům, musím opravdu pochválit atmosféru pozdních čtyřicátek, která je skvělá. Všechny kulisy, kostýmy, soundtrack a vizuál vypadá výborně a dost autenticky a dobově. Úplně se mi sice nelíbí ten filtr, který zvýrazňuje a upravuje světlo a dodává tomu takový starší vzhled, ale to dokážu prominout :D Líbí se mi nápad seriálu, kdy Peggy není žádná super hrdinka, je to prostě dobrá agentka, která se spoléhá na svůj důvtip a inteligenci. A celkově Peggy je velice sympatická hlavní postava a Hayley Atwell podává velice dobrý výkon. Vedlejší postavy jsou celkem fajn, Sousa je dost sympatický, a bylo fajn vidět i Howarda Starka v podání Dominica Coopera. A samozřejmě musím zmínit Jarvise, který je upřímně fakt skvělý :D Jeho hlášky, jeho výrazy, je to strašně vtipná postava a opravdu dobrá. Tady bohužel pozitiva končí. Děj mě nijak extra nezaujal a jasně, vše se teprve rozbíhá, ale zatím mě to moc nebaví. Příběh se hrozně vlekl, nebyl dle mého moc zajímavý a celkově mi to dost připomnělo první sérii Agents of S.H.I.E.L.D. a jejich epizodické díly. Ani nastínění tajemné organizace Leviathan, ani zápletka se Starkovými hračkami mě tolik nezaujaly. A moc nechápu dějovou kontinuitu s kraťasem Agent Carter, u kterého jsem si doteď myslel, že se odehrává v budoucnosti po tomto seriálu, jelikož končí právě zmínkou o S.H.I.E.L.D.u, přičemž v tomto seriálu organizace S.H.I.E.L.D. ještě není, ale tady v pilotu jsou na kraťas flashbacky, takže fakt nevím :D Celkově je to oukej díl, ale nijak mě to nenadchlo. Hodnocení: 55% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrce a výkonný producent Christopher Markus odhalil v knize „Agent Carter Season One Declassified“, že název první epizody byl inspirován projevem Winstona Churchila na počátku druhé světové války, ve kterém řekl: „Tohle není konec. Není to ani začátek konce. Je to jen konec začátku.“ (Kubaaa97)

Reklama

Reklama