Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď Howarda Starka falošne obvinia z vypustenia jeho najsmrtiacejších zbraní, obráti sa na Peggy, aby zistila, kto je za to zodpovedný, zlikvidovala zbrane a očistila jeho meno. (Disney+)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych byl upřímný, pilotní díl Agentky Carterové mě spíše zklamal. Nedokážu úplně říct proč, ale nebavil jsem se tak moc, jak jsem doufal. K pozitivům, musím opravdu pochválit atmosféru pozdních čtyřicátek, která je skvělá. Všechny kulisy, kostýmy, soundtrack a vizuál vypadá výborně a dost autenticky a dobově. Úplně se mi sice nelíbí ten filtr, který zvýrazňuje a upravuje světlo a dodává tomu takový starší vzhled, ale to dokážu prominout :D Líbí se mi nápad seriálu, kdy Peggy není žádná super hrdinka, je to prostě dobrá agentka, která se spoléhá na svůj důvtip a inteligenci. A celkově Peggy je velice sympatická hlavní postava a Hayley Atwell podává velice dobrý výkon. Vedlejší postavy jsou celkem fajn, Sousa je dost sympatický, a bylo fajn vidět i Howarda Starka v podání Dominica Coopera. A samozřejmě musím zmínit Jarvise, který je upřímně fakt skvělý :D Jeho hlášky, jeho výrazy, je to strašně vtipná postava a opravdu dobrá. Tady bohužel pozitiva končí. Děj mě nijak extra nezaujal a jasně, vše se teprve rozbíhá, ale zatím mě to moc nebaví. Příběh se hrozně vlekl, nebyl dle mého moc zajímavý a celkově mi to dost připomnělo první sérii Agents of S.H.I.E.L.D. a jejich epizodické díly. Ani nastínění tajemné organizace Leviathan, ani zápletka se Starkovými hračkami mě tolik nezaujaly. A moc nechápu dějovou kontinuitu s kraťasem Agent Carter, u kterého jsem si doteď myslel, že se odehrává v budoucnosti po tomto seriálu, jelikož končí právě zmínkou o S.H.I.E.L.D.u, přičemž v tomto seriálu organizace S.H.I.E.L.D. ještě není, ale tady v pilotu jsou na kraťas flashbacky, takže fakt nevím :D Celkově je to oukej díl, ale nijak mě to nenadchlo. Hodnocení: 55% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po konci vojny sa Peggy dostáva do kancelárie a je hodená na druhú koľaj. Až udalosti s obvinením Starka a posunutím jeho patentov podsvetiu ju dostáva opäť do sedla. Prevedenie: Táto doba sa mi celkom páči. Všetko scifi z Captaina zmizlo a na scéne sú maximálne hitech hračky, ako napríklad hodinky na trezor. Páčili sa mi aj hláškujúci policajti. Pocity: Na pilot série je to veľmi slušné. 87% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrce a výkonný producent Christopher Markus odhalil v knize „Agent Carter Season One Declassified“, že název první epizody byl inspirován projevem Winstona Churchila na počátku druhé světové války, ve kterém řekl: „Tohle není konec. Není to ani začátek konce. Je to jen konec začátku.“ (Kubaaa97)

Reklama

Reklama