Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peggy konečne zveria misiu, a tak povolá svoju vernú vojenskú jednotku Howling Commandos, aby jej kryla chrbát. No jej krytie môže byť ohrozené, pretože Dooley s ňou posiela agenta Thompsona. (Disney+)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda, která mě opravdu jakž takž bavila :D Sice je příběh neskutečně epizodický, působí to strašně televizně a je to takové nezajímavé, ale z nějakého důvodu mě to bavilo :D Bylo fajn opět vidět Kapitánovu starou partu a Dum Dum Dugana, taky se mi líbilo zpracování Red Room. A pomalu přicházím na chuť i Thompsonovi. Pořád je zde co zlepšovat, ale už se mi to docela líbilo. Hodnocení: 65% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh:Peggy sa dostáva zas na front aby zistila, kam až siahajú chápadlá Leviathana. Prevedenie: Stretávame starú známu partiu z "Captaina Americu" a hneď sa zapájame do misie na cudzom území. Sosa postupne odhaľuje Peggyno tajomstvo a úprimne ma zaujíma, ako s ním naloží. Pocity: Trocha sa nám vrátila atmosféra z Captainovho filmu, čo oceňujem. AJ prestrelky aj keď naivné, pohladili dušu diváka. 82% ()

Reklama

Reklama