Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peggy odhaľuje šokujúcu pravdu o skupine Leviathan, no neuvedomuje si, že jej skutoční nepriatelia sú ešte bližšie, ako si predstavovala. (Disney+)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po návrate z fronty je tajné vyšetrovanie našej agentky prevalené. Jej najbližší kolegovia sa menia na nepriateľov. Prevedenie: Osobne sa mi super schopnosti ruského doktora moc nepozdávajú ale pre plynutie príbehu je to dosť podstatné. K tomu je nám ponúknuté zistenie že Leviathan nie je až tak rozsiahla organizácia ako by sme si zo začiatku mysleli. Pocity: Časť sa mi sama o seba páčila. Mala dobrú gradáciu a posúvala príbeh. Ale od hlavného záporáka čakám viac. Snáď to aj dostanem. 79% ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo :D Po minulé nadějné epizodce sklouzáváme zase k těm částem, které mě prostě moc nebaví. Kdybych měl říct něco pozitivního, tak celá část točící se kolem Peggyny zrady a to, jak ji agenti SSR nahánějí, to mě bavilo a přišlo mi to jako fajnový a dobře zpracovaný nápad. Co už mi ale přijde trochu pofiderné, tak jsou oba záporáci, jak Dottie, která je totálně bez jakéhokoliv charisma a je to takový jednovýrazový nudný charakter. To samé pan ruský doktor, který dělá nějaké totálně podivné out of nowhere schopnosti se svým magickým prstenem alá Kilgrave z Jessicy Jones... akorát mnohonásobně horší :D A pořád to působí hrozně o ničem, hrozně nevýrazně a zvadle. Hodnocení: 55% ()

Reklama

Reklama