Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peggy je v pasci a zraniteľnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože proti nej skupina Leviathan podnikla kroky. Agentúra SSR sa zameriava na Howarda Starka, no príde na to, že skutočný nepriateľ je bližšie, ako si uvedomila. (Disney+)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím určitě nejlepší epizoda tohoto pro mě dost průměrného seriálu. Strašně mě baví dynamika mezi Peggy a SSR, která je dost fajn. Postavy jsou dobré, stále pro mě vede Sousa a Jarvis, což jsou strašně sympatické a dobře napsané postavy. Kde to trošku vázne, tak jsou pořád ty záporáci. Dottie je... no prostě strašně nezajímavý charakter a fakt nechápu, proč někdo tvrdí, že je lepší než třeba takový Ward z Agentů S.H.I.E.L.D.u. Doktor Fennhoff je relativně charismatický, ale pořád jsem se tak úplně nepřekousl přes jeho schopnost ovládání lidí, která absolutně nesedí do charakteristiky zbytku seriálu. Ale líbil se mi ten detail, jak četl knížku o Doktorovi Faustovi, což je pochopitelně odkaz na jeho komiksovou identitu :D Samozřejmě závěr, tedy Dooleyho smrt, ta byla velice dobře udělaná a i dost emotivní. A taky se mi líbila úplně poslední scéna v kině, která je hodně nepříjemná a mrazivá. Dobrá epizoda, konečně mě ten seriál začíná bavit... skoro na konci první série, super :D Hodnocení: 70% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Záhada sa začína rozuzlovať a hypnotické praktiky Ruského psychológa sa zdajú byť účinnou zbraňou proti agentom SSR. Prevedenie: Stavať celú premisu záporákových schopností na hypnóze je trocha silná káva aj na univerzum akým oplýva Marvel. Ale na podobné veci si jednoducho v tomto svete musíte zvyknúť. Pocity: zatiaľ najlepší diel čo sa týka odhaľovania pravdy a záhad okolo Leviathana alebo všeobecne agentov SSR. 90% ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama