Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peggy a Sousa navrhujú Whitney Frostovej obchod a agentúre SSR pomôže Howard Stark, čo môže byť kľúč k zničeniu temnej hmoty. (Disney+)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na začátek musím vypíchnout Jarvise, který je naprosto skvělý v této epizodě. Má tu hromadu dojemných momentů, které fungují hlavně díky jeho hereckému výkonu, kromě toho tu je skvělá osobní příběhová linka právě kolem Jarvise a celkově je to strašně dobrý charakter, který tahá celou tuhle epizodu. Zbytek je taky super, hlavně posledních asi 10 minut, které působí docela epicky a velkolepě. Vedlejší postavy jsou taky fajn, Thompson je tu dost super a Sousa je pořád dobrý. Celkově super díl a těším se na finále. Hodnocení: 76% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jarvis naprosto geniální, věřil jsem mu každou slzu a málem ukápla i mně. Tak procítěný vztah už jsem na obrazovkách déle neviděl. Jinak celkově nejsem ze seriálu příliš nadšený a nevadilo by mi, kdyby tato série byla poslední, ovšem tento díl mě bavil v druhé sérii asi ze všech nejvíc. I ten Thompson nebyl tolik otravný a konečně se neskrýval za rouškou drsňáctví a taky šel do akce proti těm, co s nim manipulovali. Jinak mi bude asi chybět jen ten Jarvis, když se Stark objevil zatím jen jednou. ()

Reklama

Reklama