Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peggy sa zúfalo snaží zachrániť Dr. Wilkesa. Má nebezpečný plán, ako zastaviť Whitney Frostovú. No Thompson urobí prekvapujúci ťah, ktorý by ich mohol zničiť všetkých. (Disney+)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná předfinálová epizoda, která má spoustu dobrých charakterových momentů a emotivních scén. Hned na začátek musím zmínit prvních 6 minut dílu, což je vlastně takový haluzní muzikál v hlavě Peggy, což bylo takové osvěžující a líbilo se mi to :D Celou epizodu opět tahá Jarvis, který je vynikající. Jeho dynamika s Peggy, jeho herecký výkon, jeho charakterové momenty a osobní motivace jsou skvělé a Jarvis je jedna z nejlepších postav seriálu. Taky se mi líbí Thompson, který možná až moc často hraje na dvojtého agenta, ale jinak je dost fajn. Těším se na finále. Hodnocení: 70% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak fajn, ale opět mě nejvíc bavil mr. Jarvis, který je prostě jedna velká castingová bomba. Jack Thompson konečně projevil iniciativu a nepůsobí jen jako vystrašený blbeček, takže jsem zvědav, co předvede ve finále. Tipy na smrti už dávat nebudu, jelikož finále už je venku a já doháním, ale prostě furt nevěřim, že by se Wilkes mohl volně pohybovat v éře silně rasistické Ameriky. No budiž. ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok. Z agenta Thompsona sa stáva taký agent Ward tohto seriálu. Páči sa mi ako pár posledných epizód bolo fakt dobrých. Bál som sa, že budú pokračovať v šľapajach prvej série. Btw Jarvis je fakt super zaslúži si vlastný seriál. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama