Reklama

Reklama

Agent Carter

(seriál)
  • USA Marvel's Agent Carter (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2015–2016), 12 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Kamera:

Edward J. Pei

Hrají:

Hayley Atwell, Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, Dominic Cooper, James D'Arcy, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham, Kyle Bornheimer, Meagen Fay, Bridget Regan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Píše se rok 1946 a nastanuvší mír uštědřil Peggy Carter silnou ránu, když je nyní zatlačována do pozadí muži vracejícími se z války za oceánem. Při práci pro tajnou organizaci SSR (Strategické a vědecké rezervy) tak musí Peggy vybalancovat své administrativní povinnosti s plněním tajných misí pro Howarda Starka. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (178)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pilot: Klasický Marvel. Škoda, že Peggy nestartovala hned po Kápovi, takhle první díl už tolik netáhne. Námět poměrně zajímavý, ale doufal jsem v odhalování vzniku SHIELDU a na to zdá se nebude moc čas... Nakonec bych řekl promarněná šance. Carterová nenabízí nic proč by ji stálo za to vidět, je jen lehce nadprůměrnou zábavu v dobovém kabátku. Pokud by se druhá řada zabývala něčím zajímavým, tak proč ne, ale jinak těch 8 dílů stačí víc než bohatě. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel. Dala jsem tomu tři díly, v naději že mě to chytne, ale stále mě to nebaví. Přestože že filmy od Marvelu miluji, seriály asi nebudou pro mě. I Agenti mě po pár dílech přestali bavit. Za to DC filmy nemám ráda a seriály si mě získaly :D Něco je špatně. Ale na Agentku už koukat prostě nebudu.. 3* ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Nadvakrát. V době vysílání první řady jsem se nedostal přes druhou či třetí epizodu. Nešlo to. Tempo je neúměrně pomalé, postavy až na Peggy a Jarvise naprosto nevýrazné, ploché a ničím nevyčnívající z komiksovýho a televizního klišé. Ale v zásadě poslední třetina série dostane tak nějak podivně dobrý impuls v podání celé té jakoby zápletky s ruskou špionkou, německýho hypnotizéra a v podstatě všechny vedlejší charaktery mají najednou svou roli, byť v mnoha případech totálně over the top. Jo a holky v éře čtyřicítek byly podle tohohle seriálu tak nějak víc sexy - že Hayley je dračice, to víme od Kapitána, ale Lyndsy i chladná Bridget jsou fakticky perfektně vyšňořené, učesané a vůbec vystajlované. Žeru tu stylizaci jak holek a kluků, tak samotnýho seriálu skrze hudbu, barevný filtry, design interiérů a radio show Kapitána Ameriky. To se prostě povedlo na výbornou. A teď hurá na druhou řadu. V tuhle chvíli škoda, že i poslední. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Lahůdka, na kterou jsem se po shlédnutí krátkého filmu s agentkou Carterovou hodně těšil a která mě rozhodně více než mile překvapila. Miluju všechno, co zavání retro atmosférou Ameriky 40. a 50. let, postavu Peggy jsem si v prvním Kapitánovi hodně oblíbil, je to prostě kus :-) a nejvíc mě na tom bavila ta milá béčkovost, která tomu nijak neubírala na napětí nebo na příběhu. Prostě si to všechno krásně sedlo. Dalším překvapením byl Shea Whigham (nedávno jsem na něj koukal v seriálu Boardwalk Empire a ani tady nezklamal). Další věc, kterou musím ocenit je, že to nebylo nijak zběsile přetechnizované nesmyslnými vynálezy a ani přeplněno šílenými nekončícími přestřelkami, hulkovskou smash destrukcí a megavýbuchy jako tolik superhrdinských filmů v poslední době. Všeho tu bylo prostě tak akorát. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Peggy Carter je zásadní postavou pro MCU a pro vznik samotného SHIELDu. Mrzí mě, že seriál měl jen dvě řady, protože byl skvělý. Výborná Hayley Atwell, dobové prostředí, odkazy na Kapitána Ameriku, camea Howarda Starka a boží Mr Jarvis a Daniel Sousa fungují jako recept pro jeden z mých oblíbených seriálů. ()

Galerie (596)

Zajímavosti (29)

  • Enver Gjokaj, který v seriálu hraje Daniela Sousu, se už v MCU objevil, v Avengers (2012) se mihne při finálním útoku jako jeden z policistů, kteří schánějí armádu. (Likan7)
  • V čase 25:10 vidíme přijíždět červené auto, které má na sobě zřetelný nápis „Civil War“. Je to narážka komiksovou a filmovou událost ze stejného univerza, která byla zfilmována v Captain America: Občanská válka (2016). (BMW12)

Související novinky

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

06.12.2021

Drsnému komiksovému seriálu The Boys aka Banda se na Amazonu extrémně daří. Seriál se brzy dočká již třetí série, streamovací gigant mu ale rovněž chystá i několik spin-offů. Tím prvním hraným bude… (více)

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Marvel obsadil nové superhrdiny

Marvel obsadil nové superhrdiny

25.12.2014

Benedict Cumberbatch v roli Doctora Strange je pro Marvel velká výhra. Comicsový gigant ale roztahuje svoje sítě i na televizní obrazovce, kde se už v lednu objeví Agent Carter, a také na internetu.… (více)

Reklama

Reklama