Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (20)

GavlaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka jela víc na nadpřirozeno a bylo to spíš na škodu než k užitku. Navíc to finále vypadalo, i na seriálové poměry, velmi špatně. Neberte mě špatně, není to žádná katastrofa, na kterou by se nedalo dívat. Třeba všechny scény s Howardem Starkem jsou ryzí zlato. Ale Peg teď najednou chodí, kde s kým. A Jarvise uvrhli do deprese, což mě vůbec nebaví, protože tím odebrali ten úžasný nádech a jiskru, kterou měla první sezóna. Dívat se na to dá, ale to je tak všechno. Za mě je to čistý průměr, tudíž 5/10 ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak táhle série se povedla tak na půl a je to velký pokles do kvality scénáře. Prakticky žádné budování atmosféry, promyšlených zvratů. Ty se sice objevují ve velkém množství, ale tak nahodile, že škodí. Vztahy mezi postavami, zvláště ty milostné vyloženě otravují. Začátek se přitom vyvíjel velmi dobře, ale pak tvůrcům docházely nápady, vše se nuceně protahovalo a finále bylo toho důkazem. I tak se jedná o mírně nadprůměrný počin a je škoda, že se nedočkáme dalších sérií......6/10 ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peggy vyměnila zatuchlé prostředí New Yorku za prosluněné L.A. a spolu se svým loajálním spolubojovníkem za lepší zítřky Jarvisem hodlá vyřešit záhadu zmrzlé paninky v místním jezírku. Děj se dostane až k obávané nulové hmotě, která rozpoutá tak trochu nadpřirozenější zápletku, než na kterou jsme u Peggy zvyklí. Noirová kriminálka z první série střídá rychlejší a akčnější jízdu a je na každém z nás, co komu sedí víc. Dočkali jsme se několika nových postav (Whitney, ten doktůrek atd...), ale nic to nezmění na tom, že nejzajímavější postavy nadále zůstanou ti z první série. Hlavní padouch je zde po postupem času až moc přímočarý a divák postrádá nějakou motivaci, která by ho měla hnát dopředu. V zábavnosti bych řekl, že je to velmi podobný první sérii, tudíž jako jednohubka ze světa marvelu to funguje solidně, ale jinak je to bohužel jen průměr. Pokud vznikne třetí série, ukažte vznik SHIELDU a důstojně to zakončete. Edit: tak třetí série se konat nebude a upřímně za to slzy ronit nebudu. 65% ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli tomu neuvěřitelně přitažlivému feelingu, který i ze slabého příběhu, dělá svoji výhodu, seriál žeru. Takže, když si seriál takhle poradit s nevýhodami, mohl se soustředit na to, v čem vyčnívá a to je nenucený humor a výborně ztvárněné postavy. Prakticky všechny klady 1. série se přesunuly i do druhé, kde se ještě zvýraznily. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria síce zaváňala televíziou ale mala spád a zaujímavý dej. Druhá motajúca sa okolo temnej hmoty a neustálych prekážok ale začala byť po určitom čase ťažkopádna. Dôvod je celkom jednoduchý. Zatiaľ čo v prvej bola Peggy Carterová postavená do pozície pochybnej úradníčky a robila všetko na čierno, čo ju skoro stálo život, druhá s ňou pracuje ako s plnohodnotnou postavou - až na to , že tu máme mafiánov, šialencov a tajnú organizáciu, políciu nevynímajúc a očividne každému je jedno, že Peggy so svojou bandou riešia prípad. Pár dobrých nápadov a stále zábavný Jarvis v podaní Jamesa D´Arcyho. Ale aj tá Atwellová akokoľvek šarmantná tu stráca niečo na svojej kráse. Neviním spracovanie, ani hercov, ale zápletku, ktorá potrebuje 10 častí aby vypovedala niečo o nezaujímavej látke, zatiaľ čo prvá to zvládla za 8 a nevedel som sa od nej odtrhnúť. Pevne verím že tretia sa znova nakopne, lebo toto som mal naozaj problém dopozerať. 2. séria 55% ()

Galerie (261)

Zajímavosti (2)

  • V čase 25:10 vidíme přijíždět červené auto, které má na sobě zřetelný nápis „Civil War“. Je to narážka komiksovou a filmovou událost ze stejného univerza, která byla zfilmována v Captain America: Občanská válka (2016). (BMW12)

Reklama

Reklama