Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (13)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. No, tak nakrútiť túto časť určite nebolo príliš náročné. V podstate len pár hercov stojí/sedí v jednej miestnosti a rozpráva sa. Teoreticky je to celkom zaujímavý spôsob, ako začať vytvárať chémiu medzi postava (je to prvý raz, čo sa všetci poriadne stretnú), prakticky je to ale čiastočne nuda. Občas sa dozvieme zaujímavú informáciu, občas je všetkých tých mien, prezývok a spomínaných udalostí priveľa. Tesne pred rozpútaním akcie záverečné titulky. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tlachání a tlachání a už se blíží akcéééééé....tak zase nic, možná příště......psychor nezklamal, píčuš to ani neviděl ale aby byl zajímavej dá tomu odpad jako všem dílům :-D ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Užvaněný díl, opěz bez pořádné rvačky, ale i tak super. Přinesl spoustu odpovědí, víme co je The Hand zač, víme o co jim jde a Defenders už se formují tak, jak to chceme. Navíc nebyl díl tak dlouhý (- 10 minut oproti minulému), takže zde nebylo zbytečné natahování. Možná tempo trochu pomalejší, ale neuškodilo to. A taky mě překvapil Mattův přístup. Čekal sem, že on bude tím vůdcem a zatím to spíš vypadá na Dannyho. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hodně užvaněný díl i když nutno dodat, že alespoň nějaké odpovědi přišly. Když jsou všichni takhle na hromadě celou epizodu, je až zvláštní jak Jessica dokáže být zábavná (a dodávající nadhled), Daredevil přístupem otravný (?), Iron Dick celkem v pohodě (asi proto, že se nemusel prát a neměl co podělat) a Luke velice sympatický. Takhle pohromadě totiž všechny charaktery doslova kontrastují. Obávám se ale, že nic extra nás už nečeká. Ano... jsme v polovině a je to stále prostě "jen normální". ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je prostě hypovaná mašina. Tohle je ekvivalent té části z Avengers filmů kdy se budují vztahy a klaďasové se hádají než se dají dohromady. Líbí se mi jak Stick převzal v podstatě roli Nicka Furyho. Iron Fist má lepší chemii s Lukem Cagem než měl s Collen za celý svůj seriál a stal se z něj extrémní sympaťák. Jak mu nabídl jídlo, jak se vzájemně uznávají skvělé. Líbí se mi jak jsou oba dva dvě velký tsundere a mám ohromnou radost jak moc ho scénáristi vylepšili. Dokonce ho Daredevil nazve dítětem, čímž krásně roastuje scénaristy z Iron Fista, kteří s ním tak zachránili. Líbilo se mi celé lore o pěti kacířích a Stick je prostě absolutně alfa samec jako obvykle. No a v neposlední řadě Jessica Jones měla pravděpodobně nejvíc badass scénu ve svém Han Solo momentu prostě paráda. Doufám že v budoucnu disney plus udělá seriálové Avengery. A Sigourney Weaverová je prostě luxuní záporačka, která je mnohem lepší než má jakékoliv právo být. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, absolutně nerozumím, proč lidem vadí, že je tahle epizoda spíš konverzační a plná dialogů. Mně to totiž vůbec nevadilo a myslím si, že tenhle díl je velkolepost sama :D Navíc, podobnou fázi jsme měli i např. v Avengers. Jsme v takové té části, kdy se hrdinové navzájem ještě moc nemusejí a musí si stanovit nějaké priority, sdělit názory a prostě se nějak seznámit navzájem. A samozřejmě, že v téhle části nebude moc akce. Jak jsem již říkal, mně to ale vůbec nevadilo. Epizoda je plná naprosto perfektní chemie mezi všemi postavami, je zde tuna skvělých dialogů, skvělých interakcí a každý moment, každou chvíli, kdy si postavy jen povídají o svých životech, o tom, čím a kým jsou, to jsou podle mě ty nejsilnější chvíle epizody. Jakmile se začíná řešit nějaký větší děj, je to fajn, hlavně celé vysvětlení pěti prstů Ruky se mi líbilo, asi za to může i fakt, že Ruka má v tomhle seriálu víc prostoru, než v Daredevilovi a Iron Fistovi dohromady, tudíž se může opravdu naplno předvést, ale osobní momenty mezi postavami jsou prostě to, co tento díl táhne. Když se diskutuje o tom, kdo je Daredevil, když Danny vysvětluje, co to je Iron Fist, když si Luke s Dannym povídají o jídle :D Tyhle dialogy, tyhle interakce jsou prostě skvělé. A samozřejmě musím zmínit mé 2 nejoblíbenější scény asi zatím vůbec v celém seriálu. A to ten moment před intrem, kdy má Matt vnitřní dilema, jestli se zapojit či nikoliv, ale nakonec zahodí masku a jde se představit ostatním. A pak samozřejmě úplný závěr, úplně poslední scéna, která je naprosto kurevsky epická :D Když se všichni Defenders dají pořádně dohromady, ještě na scénu dorazí Jessica a všichni stojí proti Elektře, s tou naprosto fantastickou hudbou v pozadí. Sakra, prostě epika sama :D Výborný díl a absolutně nerozumím komukoliv, kdo tvrdí, že mu to přišlo pomalé. Hodnocení: 84% ()

Zjewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo trochu vychladlo, ale pořád šlo o dobrý díl. Super jak každý díl Defenderů končí nějakou akcí, že si člověk musí hned pustit další díl. Takhle závislej jsem byl naposled při Hře o trůny :D. A poklona kameramanovi. ()

Reklama

Reklama