Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku slibné nabalování a vrstvení děje, ale konec seriálu byl předvídatelný a ta zbytečná senzace na závěr seriálu mi přišla směšná. Čtveřice hlavních hrdinů je dobře ztvárněna, naopak Sigourney Weaver ztvárnila asi nejzbytečnější roli ve své kariéře, strašně zaměnitelná postava, kterou si při psaní této recenze už ani nepamatuju. Jako přechod mezi 2. a 3. sérií Daredevila ale velice doporučuji zkouknout právě i The Defenders. Škoda toho (pro mě) ne moc dobrého konce. A snad se té bandy, pojmenované podle části lidského těla, už navždy zbavíme. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

z očekáváné týmovky, která měla být televizní obdobou Avengers, se vyklubala naprosto rutinní záležitost, jež působí dojmem, že ji tvůrci natočilo jen proto, že to dříve slíbili.. nefunguje tu vůbec nic - chemie mezi postavami je takřka nulová, akce o dost zaostává za sólovým Daredevilem a celá zápletka s The Hand a Elektrou je vyloženě debilní.. slabé 3* ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě očekávané spojení MARVELovských seriálových hrdinů začíná vlažnějším seznamovacím tempem a postupem série graduje ve strhující finále. Seriál je spíš víc pokračování Daredevila, protože se zde víceméně pokračuje v příběhu, kde druhá série DD skončila. Rozhodně to není na škodu. Hlavní hrdinové k sobě hledají cestu, která není zas tak jednoduchá, jak by se očekávalo. Záporáci jsou parádní a celá organizace nejen hrdinům pěkně zatápí.Co se týče akce, tak té je tu hodně a je ve stylu Daredevila. Já si to užil a dávám 80% :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem zvazoval 5*, ale nakonec to budou jen ctyri diky neskutecnym chybam / nesmyslum v kontinuite serialu. Pribeh se zacne rozvijet pozvolna, postavy se s vyjimkou JJ a LC neznaji a tak par dilu trva, nez se daji dohromady. Pak se serial konecne rozjede, ackoliv zaporaci jsou pro me celkem mysteriozni ... Hand OK, ale kdo mela bejt jako Alexandra? Nic celou dobu neudelala.. a nepochopil jsem, co mela byt Elektra aka BLACK SKY. Myslel jsem si, ze to povede s Shadowlands, ale tam Hand zkorumpuje DD.. nevim, tenhle pribeh mi zkratka nejak unikl (anebo to knizni predlohu nema). Samozrejme Danny Rand aka Finn Jones to posere v puli serie svoji tvrdohlavosti / debilitou a pak se jde rychle na finale. Nepochopil jsem, co to je za policejni stanici, kdyz se tam muzou civilisti producirovat bez dozoru a koukat na fotky z mista cinu nebo si pomoct s vybusninam... nebo Jessica pusti vytah, kterej pada dirou, kde uz lezi nejakej ten Japonec a vytah na nej nikdy nedopane... nebo vykradou policejni sklad, utecou pred policajtama a pak je propustej, protoze vybouchli barak do vzduchu..what??? Mimochodem nejakej ten rap behem zaverecnyho fightu (RZA, GZA nebo tak neco) se k tomu absolutne nehodil. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Po povinném pošťuchování se dá parta individualistických superhrdinů dohromady, aby nakopala zadek prastaré mocné organizaci, která se chová tak pitomě, že by je nejspíš porazil i skautský oddíl. Vzhledem k tomu, že si sem hrdinové jen odskočili ze svých vlastních seriálů, tak je děj této série jen jakousi slepou uličkou, která téměř nijak neposune ani osobní ani profesní vývoj hrdinů (snad s výjimkou Daredevila), takže ti se mohou zase vrátit ke svým dobrodružstvím jakoby se nic nestalo. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Týmové seskupení Defenders během let často měnilo své členy, ale poprvé se objevilo v roce 1971 v komiksovém sešitu "Marvel Feature #1". V tomto vydání byli členy i superhrdinové jako Doctor Strange nebo Hulk. (Bube1)
  • Defenders startují takzvanou fázi II., podobně jako je tomu u Avengers. (UncleMorty)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama