Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (16)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Dávam "len" 60%, ale celkovo sa mi páči prístup, ktorý filmári zvolili - pekne pomaly a postupne, bez zbytočného unáhľovania sa. Druhá epizóda už, na rozdiel od prvej, obsahuje aspoň nejakú akciu a niektoré postavy sa začínajú pomaly ale isto stretať, hoci občas o sebe ešte nevedia, že budú priateľmi. A konečne sa vrátil aj Stick alias Scott Glenn. Ale druhý diel už nie je až taká atrakcia, ako prvý. No možno je o to je lepší, pretože už sa začína riešiť poctivo napísaný scenár a nie "iba" to, že sa po dlhšej prestávke zasa stretávame so svojimi obľúbenými postavami. Každá z nich zisťuje, že sa v Hell´s Kitchen niečo tajuplné začína diať a každá po tom začína pátrať na vlastnú päsť. Iron Fist sa každopádne javí byť veľmi slabou postavou a ani po dvoch sériách Daredevila mi nejde do hlavy, ako slepý muž (hoci so špičkovým výcvikom) dokáže to, čo Daredevil. "Jessica Jones. Som Matt Murdock, váš právnik. Už nepovedzte ani slovo." ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po celou dobu se epizoda tváří spíše na průměrné 3 hvězdičky. Každopádně ji konec (hlavně Luke versus Danny + bonus v podobě Matta s Jessicou) vytáhne na čtyřku. Pokud bych měl po tomto díle seřadit sympatie k postavám v rámci Defenders, vypadalo by to asi takto: Daredevil -> Iron Fist -> Jessica Jones -> Luke Cage. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše se dál rozjíždí, zde už v rychlejším tempu a každá scéna zapadala do tajemného příběhu, který odhalujeme. Trošičku víc akce, ale i tak chybí a původně sem chtěl dát 3* jako prvnímu dílu. Závěrečných 10 minut ale je skvělých. Setkání Lukea a Dannyho + Jessica s Mattem. I když jsme viděli už dost z toho v trailerech, zde to působí vážně skvěle a chemie mezi Dannym a Lukem byla vidět i z toho mála. Jen tak dál. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice pomalu se všichni dávají dohromady. Ale ze bych měl dojem ucelenosti, to nemám. Je to spíš stejně "milé" jako když nám Claire pendlovala mezi seriály. Bohužel - a možná je to jen nepozorností - děl nedává moc smysl. Myslel jsem, že každá z postav bude mít svůj kousek skládačky, který je svede dohromady. Ale zatím je to spíš chaos a náhoda. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna minutová bitka to opravdu nezachrání. Stále čekám, až se Defenders dají dohromady, mají ještě 6 dílů, což tedy není moc... To je jako by se Avengers dali dohromady v posledních 10 minutách filmu a mezi tím se skoro neviděli. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cage, what part of this shit you think is up to me? Tenhle crossover je nebe a dudy. Možná na mne má vliv fakt, že po 13 hodinách Iron Fshista se cítím jako člověk, co byl držen žizni a konečně dostal napít, ale jo toto je prostě skvělé. Dějové linky vedoucí ke stejném případu. Líbí se mi jak nejenom hlavní hrdinové jsou zpátky, ale i důležité vedlejší postavy. Atmosféru to má jako prase. Lahůdka byl samozřejmě Iron Fist vs Luke Cage, který se mi hodně líbil speciálně když Iron Fist dostal svému jménu a Cage pořádně knockoutoval. Jsem docela zvědavý k čemu se Ruka chystá. Foggyho a Mathewova konverzace též dala zavzpomínat na staré dobré časy. No a ten konec ten je skvělý. Byť teda Stick s tím neustálým unášením je jak dáma v nesnázích, ale tahle vada na kráse těžko může zabít celkový dojem. Těším se na další díly. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl už na rozdíl od pilotu obsahuje nějaké ty zajímavé momenty i pro lidi, kteří viděli všechny předchozí Netflix Marvel seriály a pomalu se nám tu rozjíždí nějaký větší děj na pozadí. Hned na začátek musím říct, že dějová linka Jessicy mi pořád přijde nejzajímavější. Líbí se mi, že tvůrci zachovali její detektivní stránku a scéna v jejím bytě s Malcolmem a Johnem je napínavá, má atmosféru a působí dobře. Když o té scéně mluvím, tak rovnou zmíním Elektru, která působí skvěle. To, jak se chová jako nějaký duch, který se někde zjeví, někoho zabije a hned zmizí, je skvělé. A finální moment, kdy se Jessica potká s Mattem je výborný. Když už jsme u něho, Matt má podle mě asi nejslabší část z dějového hlediska. Nic se pořádně neděje, jeho části nemají pořádně děj a Matt jako jediný se zatím prakticky vůbec nezapojil do celkového příběhu seriálu. Alespoň tu má poměrně povedenou scénu s Foggym a i když na jednu stranu chci tvůrce pochválit, že i v tomhle crossover seriálu se řeší témata a vztahy postav z jejich vlastních seriálů, přijde mi trošku škoda, že podobné scény nevidíme přímo v Daredevilovi, ale zde. Highlightem celé epizody je ale samozřejmě setkání a následný souboj Luka a Dannyho, který je skvělý a už teď se mi hrozně líbí dynamika těhlech dvou. Celkově velmi fajnový díl, ale už se fakt nemůžu dočkat, až se dají dohromady celí Defenders. Hodnocení: 70% ()

Hrr.nec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač mě Ironfist trošku sral svýma depkama či co toe (jako jedinýho jsem neviděl jeho sólo, tak mi možní něco uniká), tak seznamovacím tanečkem s Lukem si to u mě vyžehlil. Trošku přidat celkově na tempu by neškodilo, ale i tak spokojenost. ()

Zjewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše do sebe začíná zapadat. Líbilo se mi to, začínají se objasňovat otevřené konce z Luka, Daredevila a Iron Fista. Navíc se všechny postavy začínají potkávat celkem nenásilnou cestou. Trochu jsem se bál abych nebyl zklamanej ale ne, nejsem. Zatím se mi směr jakým se Defendeři ubírají líbí, tak snad si to časem nezkazí. ()

Reklama

Reklama