Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (14)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého osobního názoru zatím nejlepší díl. Mluví se sice stále (což mi opravdu nevadí), ale akce jsme dostali požehnaně, a objevily i nějaké náznaky ohledně využití Iron Fista. Z Handu je zatím nejlepší asi Gao - Alexandra nemá takové charisma. Na závěr bych doplnil, že chemie mezi hlavními postavami funguje perfektně a nedá se říct, že by mi někdo z party vadil či lezl na nervy. To si nechám líbit. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dobré uši." - "To sú rohy." No, už sa to rozbieha. Matt Murdock na seba konečne oblieka kultovo-prekliaty kostým Diabla z Hell´s Kitchen, akcia je o poznanie lepšia a jeho akčný duet s Jessicou Jones sa vydaril. Nemôžem sa každopádne zbaviť dojmu, že v celom seriáli zatiaľ najlepšie funguje práve Jessice, ktorá s tým paradoxne nechce nič mať, všetky tie mystické reči ju otravujú, nerozumie im a ani nechce, chce mať od všetkých svätý pokoj, má veľkú silu a vie dať ranu, ale inak je ako bitkárka vlastne dosť mizerná. Poteší tiež väčší priestor pre priateľov jednotlivých hrdinov. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nahrneme co nejvíce postav ze všech seriálů dohromady a budeme doufat, že nás fanoušci sežerou blahem. NESEŽEROU! Jinak vzah mezi postavami funguje, ale je jasné, že začínají pochyby. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

já to tušil... takhle odfláknout scénu v restauraci :(. Čím víc střihu, tím víc adidas... po 6ti minutách bylo po všem. Občas se sice najde dobrý moment (něco co pobaví / překvapí), ale celkově se jen tak přešlapuje na místě. Mrzí mě když mám pravdu. Tahle série už víc než průměr nedá :(. Už aby tu byl The Punisher. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediné, co můžu říct je, že vrcholná fikce pokračuje. Stick byl tak fantastický badass v tomhle díle. Prostě skutečně MVP celé Defenders ságy. Líbí se mi jak Daredevil pomohl Jessice tyhle team up prostě zvyšuji můj serotonin do smrtelných dávek. Interakce mezi postavami jsou pořád fascinující. Líbí se mi jak to pořád navazuje na všechno, co přišlo před tím. Elektřina arc a její závěrečná scéna byla dojemná a silná. A dění uvnitř Ruky též začíná skřípat, takže bude zajímavé jak se to bude dál vyvíjet. No a to že všechny vedlejší postavy se sešli na policejní stanici to je taky potenciál jako prase. Těžko říct co chváli víc chemie mezi postavami, drama, děj, vyprávění o minulosti to vše je nádherné. Uvidíme, co další díly. ()

matolos1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď rozmýšlate nad tým, čo by ste vytkli epizóde v ktorej sa tie isté metódy a dialógy opakujú z predchádzajúcich častí ale nemáte už jednoducho slov, tak niečo na tom bude. Hlavne keď záporáci uplatňujú klišé v podobe: Pridaj sa na našu stranu, a získaš schopnosti o ktorých si ešte nikdy nevedel, že ich máš v sebe.... VOMIT TIME!! ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozích 2 nabušených epizodách je tento díl takový pomalejší, táhlejší a není špatný, jenom tu není nic extra výjimečného. Je tu relativně málo interakce mezi hlavními postavami a potenciál, který tento díl nabízí, tedy konverzace a dialogy mezi jednotlivými sidekicky hrdinů, není skoro vůbec využit. Notak, doslova tu v jedné místnosti sedí Karen s Foggym, Trish a Malcolm, Claire, Colleen a Misty a kromě komentáře Trish a Malcolma směrem ke Karen tu není absolutně nic. Come on, čekal jsem alespoň nějaký fajn rozhovor mezi Claire a Foggym, ale ani to ne. Snad to v příštím díle ještě napraví. Příběh tohoto dílu by se dal shrnout jako „musíme nahrnout naše kamarády na jedno místo zatímco vyslýcháme jednoho týpka“ a to prostě nestačí. Každopádně, k pozitivům. V této epizodě je zatím asi můj vizuálně nejoblíbenější souboj v Defenders a to Daredevil s Jessicou vs Murakami. Vizuál tohoto fightu je totiž skvělý. Strašně se mi líbí, jak je celý souboj nasvícený do červené a modré barvy, tudíž do barev Matta s Jessicou a vypadá to prostě skvěle. A jejich vzájemné interakce jsou taky fajn. A ještě chci zmínit jednotlivé vůdce Ruky, kteří jsou ztvárněni velice dobře. Líbí se mi, jak každý má vlastní osobnost, vlastní cíle a vlastní problémy s ostatními. Paradoxně nejméně mě baví Alexandra, kterou seriál prezentuje jako toho hlavního padoucha. Epizoda není špatná, jenom je celkem pomalá a jedná se o takový celkem fillerový díl. Hodnocení: 73% ()

Zjewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že všichni vyložili karty na stůl. Úvod je parádní, konečně jsme se dočkali pořádné akce, a celková atmosféra, která nás dílem provází taky. A tak, jak jsem si právě oblíbil Daredevila, to se mi nestalo ani během jeho prvních dvou sérií. ()

Reklama

Reklama