Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je koniec a výsledkom je jedno z najväčších seriálových sklamaní roka. Na akciu sa v tejto časti síce už dá pozerať, ale čo z toho, keď sa predchádzajúcich sedem epizód nedalo? Postavy začínajú konečne držať pokope, ale čo z toho, keď nás predchádzajúcich sedem dielov ubíjala prehnaná chladnosť Daredevila a otravnosť pojašeného Iron Fista? Elektra je mizerný zloduch. Paradoxne ma potešil koniec. Nielen preto, že je už "konečne" koniec, ale i preto, že je vcelku uzavretý, dôstojný, dojemný a pekný. ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragický konec to je jisté. Líbí se mi jak narozdíl od GoTka tady strop padající na hlavy milenců, co jsou ochotní umřít spolu dávalo smysl, protože jejich vztah k tomuhle vedl a nebyla to totální píčovina. Závěrečná bitka absolutně boží. Stejně tak rozuzlení pro mnoho postav jako Collen Iron Fista, usmíření Luke Cage a Jessicy no prostě paráda. Hodně se po tomhle těším na třetí sezónu Daredevila, protože Matt Murdock se bude muset vyhrabávat z hodně velkých sraček. No a můžu jenom doufat, že jakýkoliv podobný projekt které MCU nebo Star Wars v budoucnu udělají bude jenom z polovina tak dobrý jako Defenders. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že to celé režírovali dva lidé. Některé bitky jsou neskutečně nepřehledné a některé přesně ve stylu Daredevila - luxusní. Co doslova rozčiluje jsou ty prostřihy mezi scénami. Uprostřed souboje střih a jedeme jinam (ideálně do jiného souboje). A celkový závěr? Nevím co si o tom myslet. úsměvné... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! A je to tady. Konec jedné velké éry. Konec the Hand, konec Defenders. A hej, musím uznat, že celé finále jsem si extrémně užil. Hned na začátek musím pochválit jednu věc. Nevím úplně přesně, jak to popsat, ale celý tenhle díl nepůsobil, jako epizoda seriálu, ale opravdu jako film. Má to skvělé záběry, naprosto fantastickou hudbu, nějaké napětí a sázky v podobě tikající bomby a samozřejmě emocionální závěr. Nevím, ale celý tento díl na mě působil hrozně cinematicky, opravdu jak kdyby to byla část nějakého filmu. Samozřejmě, musím opět zmínit to, co jsem chválil v dílech minulých. Skvělá interakce mezi hlavní čtveřicí, navíc, konečně dostáváme to, na co čekám celý seriál - interakci mezi jednotlivými sidekicky hrdinů, máme tu dialog mezi Karen a Trish, finální rozhovor Foggyho s Claire je taky moc pěkný. Celkově, epizoda je nabitá emocemi, první zhruba půl hodina působí neskutečně epicky a velkolepě a následuje naprosto fantastický emocionální závěr plný dojemných momentů, které skvěle uzavírají jednotlivé charakterové linky. Máme tady skvělou scénu mezi Mattem a Elektrou, následnou Mattovu smrt (údajnou samozřejmě :D) a všechny scény potom jsou taky výborné. Rozloučení Luka a Jessicy, Claire a Foggy, Dannyho rozhodnutí následovat Matta jako ochránce New Yorku. Skvělé scény. A mě akorát mrzí, že Defenders nikdy nedostanou žádnou druhou řadu a toto je naposled, co jsme všechny tyhle skvělé postavy viděli pohromadě. Hodnocení: 85% ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama