Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (175)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Než se dala čtveřice hrdinů dohromady trvalo dlouho, než začali táhnout za jeden provaz trvalo dlouho, dlouhé bylo i plánování a navíc se tady toho strašně moc nakecalo na úkor akce. Notabene sólové projekty Iron Fista a Lukea Cage mě nijak zvlášť neoslovily a oba si ta negativa přenesli i sem. Co se záporáků týče, tak také žádná hitparáda. Sigourney Weaver, která do určité míry Ruku vedla, byla nemastná neslaná a to se vlastně dá říct i o zbylé čtveřici padouchů. Osvěžení přišlo až s Elektrou, ale mělo přijít mnohem dřív. Jessica s Daredevilem dobrý, Scott Glenn taky a akce ušla, ale čekal jsem tedy mnohem víc. Nehledě na to, že ten melodramatický konec si mohli tvůrci odpustit. S druhou řadou si to ještě rozmyslím. 55% ()

okkac 

všechny recenze uživatele

V podstatě jediné dvě série, ze kterých jsem byl vyloženě nadšený byly od Daredevila. Ostatní 3 hrdinové a jejich seriály mi přišli takové nemastné neslané, i když jsem se někdy bavil více, než ostatní. Jejich týmovka bohužel pokračuje v trendu. Tedy nebylo to špatné, ale mohlo to být lepší. Sigourney Weaver ne úplně využitá a osudovost, na kterou se to snaží hrát nefunguje. 6/10 a Punisher fakt nesmí zklamat, jelikož ten by mne mrzel více, než právě Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist a The Defenders dohromady. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem byl z kamery, nasvícení a střihu nadšenej v druhý třetině série, stejně tak jsem zklamanej z těhle tří disciplín v poslední epizodě. Tak strašně to společně s jednoduchým scénářem kazí celkový dojem z celé řady, až je mi z toho smutno. Jinak nesouhlasím, že se něco xy let budovalo - celé mi přijde, že se budoval jen Daredevil a Luke Cage a spol. se postavili až na základě jeho úspěchu. Logicky tak tedy The Defenders nechápu jako vyústění nějakýho xletýho budování televizního vesmíru, ale jako jakejsi bonus k Daredevilovi, na kterým Defenders beztak imho stojí. ()

Gonzi 

všechny recenze uživatele

Víceméně nekoukatelná sračka. Nechápu svět, kde se Netflix vytáhne s Daredevilem a jeho obstojnou kvalitou psaní a zajímavýma soubojema, aby k němu následně přidal výrazné žánrovky Luka Cagea a Jessicy Jones, aby k tomu přidal naprosto nekoukatelného Iron Fista a celé to nechal "vygradovat" v něčem, co vypadá hůře, než libovolný díl Arrowa. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pecka. Jsem nadšený. Defenders jsou bomba, o které jsem nepochyboval, že bude kvalitní a celý seriál se nakonec opravdu povedl. Určitě je mnohem lepší, než Luke Cage a Iron Fist, je na stejné úrovní s Jess a Daredevila může překonat snad jen Punisher - takže tohle víte. Trochu jsem se obával pomalejšího tempa, než se všichni sejdou, ale byl jsem mile překvapen, jak obrovsky moc mě první tři díly bavily (a ty další samozřejmě taky) a jak skvělé tempo bylo hned od počátku nasazeno a že jsem se nenudil ani jedinou vteřinu. Hlavní čtyřka si skvěle sedla. dialogy jsou krásně okořeněné a Jessiny hlášky jsou bezchybné, Krysten RItter je famózní. The Hand sice není kdovíjak úchvatný záporák, ale příběh dával smysl a "Fázi 1" pěkně zakončil. Sigourney byla fajn, ale neměla vůbec co hrát, její postava byla poměrně pitomá a Elektra je krom toho stokrát lepší a absolutně boží. Elodie Yung je famózní. Luke a Danny spolu fajn, Matt a Jess spolu fajn, Stick fajn, jeho návrat potěšil, ta postava je boží. Návraty, camea, všechno fungovalo a všechno mi udělalo radost, všechno se povedlo. Boží seriál, doufám, že ještě někdy k dalšímu setkání dojde, kdyby ne, byla by to strašná škoda. A těch prvních tří dílů se vůbec nebojte, všechno je nesmírně logické, sled událostí je naprosto přirozený a tempo je neskutečné. Osm dílů je úplně a zcela akorát. Že budou Defenders až takhle skvělí, jsem vůbec nečekal, a o to spokojenější jsem s výsledkem, kterému nemám co vytknout. 100%. A už mi hergot dejte toho Castla!!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Defenders startují takzvanou fázi II., podobně jako je tomu u Avengers. (UncleMorty)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama