Reklama

Reklama

Vítejte ve Švédsku

(seriál)
Švédsko / USA, (2014–2015), 7 h 20 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Greg Poehler, Josephine Bornebusch, Lena Olin, Claes Månsson, Amy Poehler, Illeana Douglas, Aubrey Plaza, Neve Campbell, Patrick Duffy, Madeleine Martin (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Welcome to Sweden, jak napovídá název samotný, je o třicátníkovi Bruci Evansovi, který se za svou láskou Emmou přestěhuje přímo do Stockholmu. A jak to tak v každém komediálním seriálu bývá, neobejde se soužití s New Yorčanem na severu Evropy bez vtipných až trapných situací. Na ty bude ústřední hrdina Bruce narážet na každém rohu. Přeci jenom rozdíly mezi New Yorkem a Stockholmem nejsou jen klimatické, ale i společenské. Za seriálem stojí Amy a Greg Poehlerovi, kteří v něm také hrají. (geklon)

(více)

Recenze (27)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavá ukázka Švédska, které zná asi málokdo. Humor těží především z kontrastu amerického exota v cizí "exotické" zemi. Zábava dobrá, ale hlavně v úvodních dílech, ke konci mi už začala vadit přílišná vztahovost (a hlavně nudná linie mamky a taťky). Druhou sérii asi dám, přece jenom se tím dá prokousat, i díky nevelkému počtu dílů, celkem v pohodě. ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Po prvni epizode mohu rict, ze me serial dost zaujal a jsem rad, ze se jisty web ujal prekladu titulku. Lehci komedie s furou narazek - nevim zda by se mi chtelo takovouhle formou prozit seznameni s rodinou me milovane a celkove opustit znama mista a vrhnout se na nova dobrodruzstvi v cizim prostredi, kde nikoho, tedy skoro nikoho, neznam. Promitnuti dvou kultur a zvyklosti je urcite zajimavej napad a jsem dost zvedavej, jakym smerem to pujde dal. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Greg Poehler vypadá jako Greg Kinnear a taky jako Amy Poehler, což není divný, páč je to její brácha. To jen abyste měli určitou představu o vizáži hlavního představitele tohoto seriálu, který není (k datu pod tímto komentem) uveden nejen ve výčtu herců, ale také není k dohledání na celé CSFD. Pokud se úrovně seriálu týká, pro mě jde o jeden z příjemných televizních počinů roku 2014, ačkoli je nutné uznat, že konec první série už poněkud (hodně) ztrácí dech. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Je to fajn, ale že by mi to kdovíjak uvízlo v paměti, nebo bych měl potřebu se k tomu někdy vrátit, to ne. Greg Poehler je sympaťák, ovšem kvalita dílů je hodně nekonzistentní. Většina vtipu pramení z konfrontace americké a švédské kultury, ale humorné scény obvykle sráží trapné momenty s celebritami (především vztaženo na Amy Poehler a Aubrey Plaza, které mám rád, ale očividně si neuvědomily, že netočí Parks and Recreation). Inteligenci diváka Welcome to Sweden neuží a koukání na něj je celkem příjemné, nicméně třetí sérii už asi nepotřebuju. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pohodová komediální podívaná o kulturních rozdílech, která mě od prvních minut chytla. Takhle sympatický komediální seriál jsem vskutku nečekala a věřím, že další díly nebudou o nic méně zábavné. První dva díly - 90% Ačkoli ne všechny epizody byly plné třeskutého humoru a sem tam se i nějaká ta trapnější chvilka našla, je Welcome to Sweden jednou z nejpovedenějších komedií roku. 1. série - 80% ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama