Reklama

Reklama

Zimní spánek

  • Turecko Kış Uykusu (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Aydin, bývalý herec, vlastní v centrální Anatolii malý hotel, kde žije se svou výrazně mladší ženou Nihal a sestrou Necla, která se právě zotavuje z nedávného rozvodu. Turistická sezóna pomalu končí a okolní krajina se začíná zahalovat do bílých sněhových závojů. Hotel se v tomto období stává úkrytem, ale i místem, ze kterého není úniku a které otevírá staré rány a podněcuje vzájemnou nevraživost jeho obyvatel. (Film Europe)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

to bola zase chujovina. Takmer 3,5 hodiny kukat na spolocensku konzervacku kdesi v Anatolskej vysocine ........ to uz rovno mozu natocit film o kupe najmodernejsej a najefektivnejsej zachodovej stetky 

n.ga

n.ga (hodnocení, recenze)

Děsily mě mužské postavy ve filmu. Slizce podlézaví, prospěchářští, zamlčovali, manipulovali, vydírání se obalovalo do odporné konejšivé hmoty nicneříkajícího obsahu. Přitom ženy tam většinou vyšli s pravdou ven. Nevím co si z toho vzít o Turecku nebo Anatolii. Asi radši nic. 

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

3 a 1/4 hodiny, fiha... to bude chtít trpělivost a tu moc nemám...

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Zhliadnuté, výborné. A teraz môže Ceylan prísť s tu pôvodne plánovanou vyše 4-hodinovou verziou :-)

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Kucndo

No ty bláho... ako, už som videl všeličo, ale i keď sa jedná o tak malú vzorku, takéto hodnotenie som ešte jakživ nevidel :-DD

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

ambron

Jj, už vieme :-) A údajne sa skutočne je na čo tešiť, po stránke diváckeho zážitku aj filmárskeho aspektu :-)

Související novinky

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

Be2Can: Filmy z Berlinále, Benátek a Cannes

30.09.2016

Festival Be2Can, který se uskuteční v kinech v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a Zlíně od 6. do 12. října 2016, zveřejňuje kompletní program, jehož ozdobou bude čerstvá držitelka Ceny poroty z Cannes,… (více)

Best Film Fest 2014

Best Film Fest 2014

09.12.2014

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 11. do 17. prosince tohoto roku Best Film Fest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (více)

Reklama

Reklama