Reklama

Reklama

Epizody(14)

Recenze (6)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série se mi líbila, řada epizod velmi vkusně udělaných. Musím říct, že jsem ji prakticky zhltl, tak mi snad neuteklo nic podstatného. A jsem zvědavý na další díly. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série legendárního Tondy Blaníka začala nesměle a skončila divně, ale to mezi začátkem a koncem bylo většinou naprosto dokonalé. Ani nevím, co bych chválil dříve, jestli zesměšňování politiků, zábavné pohledy na známé kauzy nebo jenom dokonalé odkrytí práce lobbistů, ale ono je to asi jedno. Kdo se chce bavit, něco prosadit nebo si podat žádost o státní zakázku, tak by si měl tohle instruktážní video řádně nastudovat, aby věděl, v které kanceláři se vyřeší všechny jeho problémy. Jenom to nebude zadarmo. ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Tyvole, když řeknu vokurky, tak tim myslim Znojmo a ne nějákej zasranej zkurvenej Nounejm!“ Daniel jede. Žížala borec. „Tak mu vyřiďte, že my sice pracujeme anonymně, ale ne pro anonymy, ju?“ Blaník umě zachytává všechny kauzy a situace, který hejbou nebo hejbaly politickou scénou jak Žížalovejma střevama. Kry(i)m mě položil tak, že jsem se normálně rozbrečel. Sudetská Strana Solventních Rusů byla moc. „No to je snad jedno kdo, ne?" Judaismus Islám Salám. „Kafe?“ „Žížalu!" Řešení průserů na hajzlu mě dostává čím dál víc. Tondovo: „Něco vymyslíme, od toho jsme tady.“ Blanka Bubeneč, Monika Motol. Já se teda Babim. „Mediální servis si uděláš sám.“ Kačenka - tunel z Kobylis do Komořan nejvíc. Tlumočící Žížala byl super. Thálie(!) 1,35 miliardy za vstup do ZOO. „Tóónda Bláááník!!!!!“ „Mě se líbí blob!“ Jardovi pomník! A Tondovi hned vedle! „Žížaly se nepotěj?“ Tonda je génius! ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kancelář Blaník ma svojimi úvodnými 14-timi epizódami presvedčila o následnom dopozeraní. Skvelý byrokratický humor na motívy slávneho seriálu Kancel okorenený o nekorektnú satiru na dianie ohľadom českej politiky. Na môj údiv som ako Slovák nepotreboval viac-menej žiadne externé vysvetľovanie. Na webový seriál úctyhodné a na tuzemskú tvorbu nadpriemer. Rozhodne stojí za vyskúšanie... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Kanceláře Blaník měla dvě výrazně slabší epizody,je zvláštní,že to byla epizoda úvodní a závěrečná,ale i tak musím první sérii ohodnotit pěti hvězdičkami,protože jsem se u seriálu bavil přímo královsky.Tonda Blaník je tak neskutečná svině,že jsem si ho okamžitě oblíbil,Marek Daniel si tuto roli evidentně užívá a je tak autentický,že se začínám obávat o jeho zdraví.Uklidňuje mě jenom to,že u nás nemá lynčování takovou tradici jako v jiných zemích. ()

Zajímavosti (2)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Y.M.C.A“ od Village People. (Duoscop)

Reklama

Reklama