Reklama

Reklama

Epizody(14)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Bohatejm beru a na chudý seru." Jánošík Tonda Blaník ve čtvrté sérii opět nezklamal a i když mě moc nebavilo šikanování Žížaly ani Tondova vězeňská anabáze, tak některé díly glosující aktuální dění zase nezklamaly. Jen doufám, že se Tonda brzy vrátí, aby si povodil další politiky a zajistil správným stranám vítězství ve volbách 2017. Tondo, národ tě potřebuje, tak se nenech zastrašit a pojď si pro své podíly, dotace a dividendy. Vždyť tady je pořád co rozkrádat. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť některé epizody stály za míň jak steré ponožky, tak se pár dobrých našlo. Celkově mi to ale přijde jako nejslabší řada, kterou jsem doposud viděl. Snad příští bude lepší. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Předchozí série nás bavily, ale tahle je nějaká divná. Jakoby to psal někdo jinej, snad se to ještě zvedne. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten popis pod videem! :-) Žížalovi něják narostly křídla, hm ... Ještě, že je Tony zpět. Bezcenná, bezvýznamná?? Já mám Žížaláka bez křídel celkem rád (...) Silvestr skvělej. Tyvole, tak to je zlo - Žížala a básnička?? Nááávštěva ... Žížala se asi posral ... Ransdorf byl. Kurva Rudá(!) Homolka Sníh mě zas uzemnilo. Tonda prostě válí. Ví katolická buzna co je satira?? Asi kurvatěžko. Má Dalík Dal :-D Vole, Ostříž ... Krokodýl byl vostrej. Kauza Pandury v Tonyho podání excelentní. Jeřábek vostrej. Monte Tonda, tyvole. Tak za Lítačku může zkurvená Žížala? Tonda se vysral na lobbing a pase - síla, no. Skákačka ... Takže potvora zemní už obsadila otvírák novin ... To je voser ... Hnus, k čemu se Tonda snížil. Žeby se Žížala vrátil na správnou stranu? Vězeňská anabáze byla příliš dlouhá. „Sám seš piča, vole!“ Skvělej Andrej dobročáp. Orlík! Blaník! Blaník v Blaníku - to je taková česká matrjoška. TOI ... Pohledávky Union banky ... A čínská standarta závěrem. Zas výborná serie. ()

Reklama

Reklama