Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První díl představuje postavu lobbisty Blaníka a jeho dva spolupracovníky ze stejnojmenné kanceláře. Blaník má narozeniny a sezval všechny své kamarády z politiky. Nikdo však nedorazí. Blaník rekapituluje uplynulý rok, přičemž glosuje hlavní loňské politické kauzy... (Stream.cz)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jedinej slušnej člověk v týhle republice sedí v Johannesburgu ve vězení. Ten jedinej se omluvil." Politici jsou potvory. Když potřebují, tak zběsile volají, ale jakmile slaví Tonda hranaté narozeniny, tak se neobjeví ani politická mrtvola. Alespoň ten happy end s Milošem stál za to, ale Tondův pomalejší rozjezd pouze naznačil, odkud se náš stát ve skutečnosti řídí. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Žížala: "Mám!" (držíc v rukou fontánu na čokoládu" Tonda Blaník: "No vidíš že to jde! Tak to zapni a frkni tam čokošku" Ž: "Jakou čokošku?" T: "Tak je to fontánka na čokoládu, ne?" Ž: "No ale já nemám žádnou čokoládu, to mi nikdo neřek" TB: "To ti nikdo neřek, protože to je snad jasný, co chceš aby stříkalo z něčeho, co se jmenuje čokoládová fontánka?" Ž:"Aha" TB: "tak pěsti na bradakvy a zpátky do socky, Žížalo" ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Dalo sa začať aj lepšie, ako len predstavením jednej (vyzerá to tak, že kvalitnej) postavy a dvoch jej nezaujímavých poskokov. Lobbing je zaujímavá téma a jej humorné spracovanie môže byť vtipné, tu kvalite ubližovali skratkovitosť, skákanie z témy na tému a krátka dĺžka s málo postavami a slabším príbehom. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Tak jsem Blaniku dal konecne sanci. Prvni dil neni uplna pecka, u ktere bych se popadal za bricho. Ale dokaze prijemne satiricky pobavit. I kdyz osm minut mi prislo na toto celkem jednoduche tema i mozna az moc. ()

Xpojntman 

všechny recenze uživatele

Tady to ještě nějakej hůmor má. Ale nechápu, co chtěji timhle seriálem dokazat. Štvat lidi proti bohatým? uspěšným? tržnímu hospodářství? ()

Reklama

Reklama