Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ministr Stropnický vypustil z úst výrok, kdy srovnával případné umístění vojsk NATO na našem území se sovětskou okupací. Opravdu se mu nepovedl. Co teď s ním? Někdo ho musí režírovat. Staré herecké přísloví totiž říká, že výkon herce stojí a padá s výkonem režiséra... A Blaník ho sežene! (Stream.cz)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je vůl. On to řekne v seriálu, ty vole, a ještě blbě." Martin Stropnický je v roli ministra obrany dokonalý, nesmysly v ní plácá naprosto prvoligově a tu Thálii za ni dostal oprávněně. Jen nechci vidět, až se jednou dozví, že to nebyla role, ale skutečnost. Ale možná mu to nikdy nedojde. Snad se do té doby pod jeho vedením rozklad naší armády ještě více neurychlí. Tohle bude ještě těžká práce, Toníku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smál jsem se celou dobu,ale musím se přiznat,že nechápu,co lidem na Martinovi Stropnickém tak vadí.Potom,co vedl obranu hrdý majitel modré knížky Baudyš,jehož ochranka se pokusila sestřelit jeho speciál nad Stockholmem a později barová zpěvačka,jsem očekával,že ministerstvo přebere bývalá prostitutka,herec a šéf divadla je spíše zlepšení. ()

Reklama

Reklama