Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo povede pražskou kandidátku hnutí Ano? Andrej Babiš marně shání lidi, marně shání Tondu Blaníka. Jenže najednou vymyslí geniální plán (to je u Andreje běžná věc). Nejlepší lobbista v zemi musí okamžitě zasáhnout. To ale netuší, jaký ještě ďábelštější úmysl Andreje Babiše bude muset zastavovat... (Stream.cz)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdyby šli všichni lobbisti do politiky, tak kdo by pak dělal tu politiku?" Tak to fakt nevím, ale ten Babišův plakát s Tondou a dalšími žhavými lobbistickými kandidáty na pobyt za mřížemi, je prostě geniální. A taky je dokonalé, že se geniálním plánům musí zabránit, když je nevymyslel Tonda. Nicméně ta pasáž s nicneděláním ten závěrečný výbuch politické nálože trošku ztlumila." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf!To jsem si oddechl,Tonda Blaník je po minulé chabé epizodě zpátky v plné síle a pražský Magistrát se má na co těšit,protože když nechá všechny dostatečně vycukat,bude nakonec nového primátora Toník vybírat sám.Nebo že by ne? ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, druhá série sice nezačala zářně, za to druhý díl nás vrací zpět tam, kde jsme byli. A dobrý nápad s tím, že i Tonda Blaník může pohořet a nezvládne prostě všechno. ()

Reklama

Reklama