Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zavolá Petr Kellner, je jasné, že to bude velké. Tonda Blaník musí přesvědčit Miloše Zemana, aby odjel do Číny a lobboval za PPF. Jenže Miloš má problém - jeho spolupracovníci jsou neschopní. Je třeba vymyslet pádný symbol česko-čínského přátelství, aby byli tamní komunisté spokojení. Naštěstí je tu Žížala a jeho fantastický nápad! Jenže věci dostanou takový spád, že takhle vytočeného Tondu jste ještě neviděli. Komu chce Miloš strkat krtečka do pandičky? A z čeho vzniklo téma letošních legendárních Hovorů z Lán? (Stream.cz)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stačí, když mi na Novej rok pošlete PPFku ... aspoň kousek." Kellner zavelel a Tonda poslal Miloše do Číny vylízat miliardu prdelí. Já jsem se přitom bavil, protože tahle v době vzniku aktuální reakce na Zemanovu návštěvu Číny a pussy hovory z Lán byla prostě vynikající. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf,to zas jednou byla výživná epizoda,která mě poučila o tom,co se narodí,když se zkříží zvířátka s pohádkovými postavičkami(například zkřížením krtka a pandy vznikne Krnda).Tondu Blaníka navíc jeho matka dohnala k roztržce s Milošem a dozvěděl jsem se,že když někdo šňupe cukr,asi to cukr nebude,škoda,že nikdo nevysvětlil,co to tedy je. ()

Reklama

Reklama