Reklama

Reklama

Kancelář Blaník - Série 2 (2014) (série)


Policejní stát (S02E09)

(epizoda)

Obsahy(1)

Je to tady. Jdou po Tondovi. Policajti, státní zástupci, všichni... Tonda Blaník se snaží uspíšit přijetí zákona, který má státním zástupcům přistřihnout křidýlka. Jenže do zákona šťourá nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman, takže je třeba něco na něj najít, prostě ho zdiskreditovat. A policajti? Musí je zaměstnat a odvést jejich pozornost někam jinam do doby, než zákon projde... (Stream.cz)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Musíme ty policajty zaměstnat, aby si nás nevšímali, než ten zákon projde." Tak takhle to Tonda udělal s policejní hymnou, novými uniformami a zvýšením platů. Prostě, kdo umí, ten umí a Žížala je skutečný hudební talent, který by se uživil i mezi úderníky v padesátých letech. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonda Blaník musí rozptýlit pozornost policistů,aby si na něho náhodou neudělali čas a díky tomu složí Luboš Havránek policejní hymnu,za kterou by se styděla i Šlágr TV.Tady musím s názorem Tondy Blaníka ostře nesouhlasit,já si naopak myslím,že by se tato televizní stanice po skladbě vrhla všemi deseti a během krátké doby by na ní začala mohutně vydělávat,protože její cílová skupina nemá proti Peterkově propagandě obranu. ()

Reklama

Reklama