Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kde je Tondova máma? Na Vysočině. Co tam dělá? Objímá stromy... a Miloše. Na co potřebuje chlapa, když má Toníka?! A ještě ke všemu si vybere zrovna toho mastodonta pussydenta! Je třeba něco podniknout. Něco jednoduchého, něco na první signální, něco, co pochopí i voliči Miloše Zemana a fotbaloví fanoušci... (Stream.cz)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Moje matka za Vás žádnou První krávu dělat nebude. To je Vaše práce." Tonda se svým "oidipákem" opět zabodoval a pustil se do všech - do Miloše, jeho voličů i lumpenkavárny. Já sice rovněž patřím do skupiny lidí zasažených jeho humorem, ale červenou kartu mu za to dávat nebudu. Já mám totiž rád trefnou satiru, takže Tondo čechrej čuněti lalok, zesměšňuj intelekt jeho voliče a nauč kavárníky na povel zvedat karty. Já se u toho budu vždycky bavit. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Historie vzniku antiprezidentských červených karet nemá chybu.Nepatřím k Zemanovým následovníkům,ale ta umělá hysterie,která tady vznikla a která by asi měla skončit jeho upálením na nádvoří Hradu,mi silně připomíná inkviziční procesy,takže jsem se mohl výborně bavit,protože jsem se jako neutrál nemohl naštvat. ()

Reklama

Reklama