Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prahu poprvé vede žena. Žena, která prostě nemluví. Andrej si s Adrianou prostě neví rady. A navíc s ní taky nikdy nemluvil. V ANO se zkrátka mezi sebou domlouvají jen skrz billboardy. A to se musí využít! Jak zahltit historickou část Prahy Krndou na billboardech, to je nová výzva pro Tondu Blaníka. A on to prostě dokáže. (Stream.cz)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ta ženská nikdy nic nikde neřekla." Nejsem Pražák, takže mě němá primátorka zase tak moc nezajímá. Tonda to s ní vyřešil elegantně a jeho návrhy Nové Prahy by jistě památkáře shodily z lešení, ale té zábavy kolem bylo pekelně málo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida!Netrvalo dlouho a krtek rubnul pandu.I když primátorka mlčí jako Julius Fučík u výslechu na "Pečkárně",Tonda Blaník ví jak z toho ven.Stačí zrušit pražskou památkovou zónu a osadit centrum výmluvnými bilboardy a jako bonus se nabízí možnost zdevelopovat dobytá uzemí. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono je otázka, jestli něco jako pražská památková zóna opravdu existuje, když to člověk kolikrát vidí. Občas se jeden nestačí divit. A to ještě, kdyby jí fakt zrušili. Nápad prostě skvělý. ()

Reklama

Reklama