Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strategické syslení dělají nejen domácnosti, ale i státy. Správa státních hmotných rezerv si třeba velmi strategicky odloží naftu do ciziny k soukromé firmě s nejasnou vlastnickou strukturou. Ale nafta jedna těkavá, ta když se roztěká, odpaří se jí i několik milionů litrů, ani nevíte jak... (Stream.cz)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kafe, Lenko, to je nafta lobbisty." Tak tentokrát se produktem strategického syslení stává nafta, ta svině těkavá, a máslo. Takhle se zkrátka vypouští ze státního a já jsem rád, že jste tomu, Toníku, dali řád. Vždyť za socialismu si ze státního vypouštěl každý a až v kapitalismu to konečně dostalo pravidla. Pořádek musí být. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sranda musí být,i kdyby se nafta ztrácela.Tonda Blaník a spol. se zmocňují strategických zásob nafty a másla,Luboš Havránek odjíždí do Německa sabotovat železniční vlečku a státní kasa mocně krvácí.Opět jedna z povedenějších epizod,u které jsem se smál průběžně a ne pouze místy. ()

FuLister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Libor s Tondou vypouštějí státu naftu, ale nechtějí do toho zapojit sekretářky, protože nafta je mužská záležitost. Ale protože holky umí vypouštět úplně stejně dobře státní rozpočet jako chlapy, tak se dají do másla. ()

Reklama

Reklama