Reklama

Reklama

Kancelář Blaník - Série 5 (2016) (série)


Všichni prezidentovi muži (S05E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Kancelář prezidenta republiky nefunguje. O Jezevce není dobře postaráno. Forejt, Ovčáček, Mynář a Nejedlý na něj zvysoka kašlou. Co se tam děje? Existuje cesta, jak situaci na Hradě srovnat do latě? (Stream.cz)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Máma má pocit, že ta jeho parta na Miloše sere a on je pak za debila." Tak to má šťávu. Tonda se spojí s fízlem, který ho mlátil pendrekem, aby zachránil Jezevce dřív, než ho zachrání jeho matka. Bravo. Jen toho ňuňání s maminkou bych prosil o cukrkandl méně. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vcelku zoufalé první epizodě páté série se Tonda Blaník naštěstí vrací v plnotučném pokračování.Záchrana Miloše se stává prioritou,dělá to přece pro maminku.Mikuláš byl o ničem,ale tady se daří všickni humorové od počátku do konce,jen jsem si všiml,že Toník za celou epizodu nikoho pořádně neseřval,doufám,že nám neměkne! ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smiech cez slzy. Milosovu mrtvolu zvolili demokraticky i roce 2018! Do prdele sakra prace bratri Cesi! Dozije vobec tento Rusko-Cinsky agent s teplou vodou do konca svojho volebneho obdobia bez transplantacie pecene a umelej ventilacii Pluc??? *TO JE OTAZKA hAMLETofska! hmmm. tento diel 75% ()

Reklama

Reklama