Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andrejovi se nelíbí, že o něm zkorumpovaná pakáž z České televize lže. Je třeba vylovit rybu vhodnou pro generálního ředitele ČT, aby šla Babišovi pěkně na ruku. A bez názorů. Jdeme makat! (Stream.cz)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hlavně mi, Opičáci, najděte někoho bez názoru, ať s ním není práce." Anděl smrti se pravděpodobně nestane ředitelem ČT, Andrej asi bude premiérem a Hamletovy šance na obsazení Hradu vidím dost mizivě. Nicméně, kdyby se Tondovy prognózy splnily a Šéf by nám ukázal, zač je v kapitalismu kobliha, tak bych se bavil asi o dost míň než s vydíraným Toníkem, který si zapomněl vést účetnictví. A přestože zatím nejsem slouha žádného magnáta, tak souhlasím s tím, že zkorumpovaná pakáž z ČT lže a dělá svou vlastní politiku za naše peníze. Asi se tam pozvu s brokovnicí a uvolním pár pracovních míst. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejlepších dílů za dlouhou dobu. Zejména ten závěr. Skoro si až myslím, že by se hodil jako ukončovák celého seriálu :-) Obecně druhá půlka série stojí hodně za to, Disident Klaus, Sportem ku Hradu a tohle, to jsou fakt nabité díly, které míří do černého. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem čekal, že tahle epizoda skončí tím, že Blaník probudí ze strašnýho snu a dojde nějakého prozření. Rozhodně by to bylo zajímavé ukončení dílu. Takhle se z toho stala nereálná slepá ulička. ()

Reklama

Reklama