Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Recenze uživatele Alagaesie k tomuto seriálu (7)

Kancelář Blaník (2014) 

Tonda Blaník - co chcete víc? Bojovníci vyťukávaný na začátku výborný! Líbí se mi, že Daniel chce od svejch oveček precizní práci - jinak ten stát půjde do prdele, no ni? Kvalitní přímočará satira bez servítek, která se nebojí na plnou hubu říct, jak to tady je. Pět výstřelů do středu. Co se v Čechách hne, v tom má prsty Tonda nebo dlouhoprsťák Žížala. Tonda je Bůh! ()

Série 1 (2014) (S01) 

„Tyvole, když řeknu vokurky, tak tim myslim Znojmo a ne nějákej zasranej zkurvenej Nounejm!“ Daniel jede. Žížala borec. „Tak mu vyřiďte, že my sice pracujeme anonymně, ale ne pro anonymy, ju?“ Blaník umě zachytává všechny kauzy a situace, který hejbou nebo hejbaly politickou scénou jak Žížalovejma střevama. Kry(i)m mě položil tak, že jsem se normálně rozbrečel. Sudetská Strana Solventních Rusů byla moc. „No to je snad jedno kdo, ne?" Judaismus Islám Salám. „Kafe?“ „Žížalu!" Řešení průserů na hajzlu mě dostává čím dál víc. Tondovo: „Něco vymyslíme, od toho jsme tady.“ Blanka Bubeneč, Monika Motol. Já se teda Babim. „Mediální servis si uděláš sám.“ Kačenka - tunel z Kobylis do Komořan nejvíc. Tlumočící Žížala byl super. Thálie(!) 1,35 miliardy za vstup do ZOO. „Tóónda Bláááník!!!!!“ „Mě se líbí blob!“ Jardovi pomník! A Tondovi hned vedle! „Žížaly se nepotěj?“ Tonda je génius! ()

Série 2 (2014) (S02) 

„Nejdřív lobby potom hobby!" Tonda v plný síle. Tlustý ponožky do bot za 5 papírů(!) „To obrazně si nech do obrazárny." To byla šipka! „800 marek!" - „Neexistujou!" „Krávo pitomá!" Furt marky. Třešňák u Andreje? Hm. „Že Ti nevadí, že jsem čurák?" „Nevadí!" „Volal mi několikrát Babiš, prej mu neberete telefony." „Dobrý den." „Ty vole ten sráč je génius!" Kubelková a Tonda Mravenec - TOP. „Kráva - no aspoň vim, že je podzim." „Na co čekáte? Klusem!" Strejda TOP cyp. „Třeba Vás chtěl pozvat na tenis." Ten Žížala to má v hlavě - ne že ne. Avatar NE! ČECHY! ČECHŮM! (Myslim to politicky!) Je skvělý, že si Tonda nebere servítky. A Žížala je borec! Vodka Putinoff neměla chybu. Udělejme Tondovi časosběrný dokument(!) „Co se gebite vy jelita?!" „Aha ty seš rasista." Líbání mobilu je nejvíc. „Jestli ho šňupaj nosem, tak to není cukr, mami." „Ne, nejsou všichni nemocný, žlutý jsou, protože jsou Číňani!" A narodí se Krnda. Pandička-Krteček ... „Zeman? Jo, Pavel Zeman." „Žížalo, neser mě!" Zasraný dveře! ()

Série 3 (2015) (S03) 

Tonda dostal od nějáký kurvy palicí a nebyl ono. Ale hlas Václava to katapultoval na standard a Tonda už zase jede. Žížala zas boduje. Třešňáková se lepší. Tak "Agropísnička" je vocaď! Mě poser ... Viktoria něco(!) Správa hmotných rezerv - Tony je borec! „Ze státního za zásluhy“ „No tak to jste zaťokal na ty správný dveře." „Ježišmarjajosefeluboši" Výborný díly včetně těsnýho Rittiga. „Dobrý den, to je Jedličkův ústav?" „Nazdar Viki, já myslel, že už seš koženej!" „Kafe! A bobrem!" „Cože??!" „Fofrem!" Tonda prostě nemá hluchý místa. Fakt že ne. Probační gang. Liška jako Ovčáček excelentní. By mě zajímalo, jestli selfíčka byly připravený nebo to Najbrt a spol. brali, jak to přišlo. „8x Jack Daniels" - jak příhodné ... Honza Potměšil výtečnej. „Tak ať jde dál." „No, to von právě nemůže, von je sám postiženej!" Narkoleptik - já NE-MŮ-ŽU! 81 dalších! Totálně zabijácká série s dokonalým závěrem! Londýn ... ()

Série 4 (2015) (S04) 

Ten popis pod videem! :-) Žížalovi něják narostly křídla, hm ... Ještě, že je Tony zpět. Bezcenná, bezvýznamná?? Já mám Žížaláka bez křídel celkem rád (...) Silvestr skvělej. Tyvole, tak to je zlo - Žížala a básnička?? Nááávštěva ... Žížala se asi posral ... Ransdorf byl. Kurva Rudá(!) Homolka Sníh mě zas uzemnilo. Tonda prostě válí. Ví katolická buzna co je satira?? Asi kurvatěžko. Má Dalík Dal :-D Vole, Ostříž ... Krokodýl byl vostrej. Kauza Pandury v Tonyho podání excelentní. Jeřábek vostrej. Monte Tonda, tyvole. Tak za Lítačku může zkurvená Žížala? Tonda se vysral na lobbing a pase - síla, no. Skákačka ... Takže potvora zemní už obsadila otvírák novin ... To je voser ... Hnus, k čemu se Tonda snížil. Žeby se Žížala vrátil na správnou stranu? Vězeňská anabáze byla příliš dlouhá. „Sám seš piča, vole!“ Skvělej Andrej dobročáp. Orlík! Blaník! Blaník v Blaníku - to je taková česká matrjoška. TOI ... Pohledávky Union banky ... A čínská standarta závěrem. Zas výborná serie. ()

Mikuláš (2016) (S05E01) 

„Vopačně jako naruby?" Žížalovi to zlo tentokrát fakt nejde. Dabing lepší, ale Tonda to umí rozbalit daleko víc. Možná akorát ta davajmáma. Lenčin dárek Milošovi epic. Idiot :-D ()

Česko (2018) (S06E01) 

Žížala zajímavej záskok, ale nic moc. „To sou valaši!“ 007 nebyl Andrej! Hra na státní znak. Lev dobrej. Voodoo ani Havel nééé. „Národní nezapaluj!“ Ale je fakt, že tady vařili z vody. Sejmout Miloše? Heh… Ne, na starýho Tondu to nemá. ()

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama