Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (3)

Kancelář Blaník (2014) 

"Ty vole, tohle není konkurz na mrtvoly !! My chceme nasrat Klause !!" ;) Při sledování libovolné epizody Kanceláře Blaník, která se, byť se pohybuje na neúprosně tenké hraně vkusu, nebojí tnout do živého, satirizivat až nadoraz, neboť skutečný humor prostě bolí, jelikož většinou vždy odráží skutečnost, jednoho musí nutně napadnout otázka, proč zrovna Stream, proč právě internet skýtá útočiště lidem, kteří zvlášť dnes ještě umí dělat skutečnou zábavu, opravdový, inteligentní humor.. Nalézt odpověď však není vůbec nic složitého.. Česká televize, která jako příhodně ukázková (kr)kavčí matka tvůrce odmítla, aby dala raději příležitost upocenému - Sorry, chtěl jsem říct Pečenému !! Vlastně nechtěl !! - a bezobsažnému Sněhulákovi a trapné squadře kolem Koháka, zkrátka ve svém vesmíru nepotřebuje žádný pořad, který by se nebál mít svůj vlastní názor, svou vlastní myšlenku a vyhraněnost.. Ani naši komerční televizní hráči jednoduše o podobné tvůrce nemají zájem, ti se totiž spokojí s tím, co většinový český divák, jehož Nova s Primou už nenávratně lobotomizovala, bude rád zas a znova chroupat, s tím masově nenáročností dostačujícím ve všech smyslech slova levným estrádním průjmem, na který vlastní patent, plným rychlokvašek, hvězdiček a profesních zombíků.. Co s tím ?? Nic !! Vypnout televizi a blahořečit internetu.. ()

Čapí hnízdo (2016) (S04E13) 

"Klapy klap, já jsem čáp.." ;) ()

熊猫获胜 ! (2016) (S04E14) 

"Kde se v Česku ztrácej věci ??" - "Tunely ?? Co třeba tunel Blanka ??" ;) ()

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama