Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (5)

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nejdřív lobby potom hobby!" Tonda v plný síle. Tlustý ponožky do bot za 5 papírů(!) „To obrazně si nech do obrazárny." To byla šipka! „800 marek!" - „Neexistujou!" „Krávo pitomá!" Furt marky. Třešňák u Andreje? Hm. „Že Ti nevadí, že jsem čurák?" „Nevadí!" „Volal mi několikrát Babiš, prej mu neberete telefony." „Dobrý den." „Ty vole ten sráč je génius!" Kubelková a Tonda Mravenec - TOP. „Kráva - no aspoň vim, že je podzim." „Na co čekáte? Klusem!" Strejda TOP cyp. „Třeba Vás chtěl pozvat na tenis." Ten Žížala to má v hlavě - ne že ne. Avatar NE! ČECHY! ČECHŮM! (Myslim to politicky!) Je skvělý, že si Tonda nebere servítky. A Žížala je borec! Vodka Putinoff neměla chybu. Udělejme Tondovi časosběrný dokument(!) „Co se gebite vy jelita?!" „Aha ty seš rasista." Líbání mobilu je nejvíc. „Jestli ho šňupaj nosem, tak to není cukr, mami." „Ne, nejsou všichni nemocný, žlutý jsou, protože jsou Číňani!" A narodí se Krnda. Pandička-Krteček ... „Zeman? Jo, Pavel Zeman." „Žížalo, neser mě!" Zasraný dveře! ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série nebyla vůbec špatná, dosahovala plnohodnotně série první. Některé díly sice stály skoro za nic, ale objevila se tu červené linie, která nás nejspíš bude seriálem provázet dál a na to jsem hodně zvědavý. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá druhá série mi oproti té první přišla slabší,protože se tvůrčí tým snažil až příliš.Zdálo se mi,že v některých případech děj epizod zbytečně překombinovali,zatímco se měli soustředit na úderný humor vhodně doplněný dobře umístěným šrapnelem,který se mi tak líbil v první řadě.Tím nechci říct,že by humor ve druhé sérii chyběl,ale mohlo by ho být víc a kvalitnějšího. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Politika je taková, jaký jsou politici. Já za to nemůžu, že to jsou čůráci." Ale můžeš, Tondo a s Tebou všichni ti Liborové, Romanové, Mírové, Ivové, Markové a podobně. Jenže Ty jsi z nich jediný zábavný a díky Tvé fiktivnosti jsem ochoten Ti vše odpustit. Tedy vše, kromě průměrného humoru, kterým jsi mne zásobil poslední tři díly 2. série. ()

Zajímavosti (3)

  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Y.M.C.A“ od Village People. (Duoscop)

Reklama

Reklama