Reklama

Reklama

Epizody(17)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když jsou lidi posraný, tak je pravda nezajímá." Za nejdůležitější považuju to, že se Tonda vrátil a vylobboval si 5. sérii. Už to totiž chvíli vypadalo, že ho umlčel někdo z těch, kterým zvesela šlape na kuří oka. Jenže Tonda se umlčet nedá, takže jsem sice viděl nejhorší sérii jeho kanceláře, ale pořád dost dobrou na to, abych netrpělivě vyhlížel další díl. Tentokrát mě nejvíc zaujaly epizody Andrej pije a Sportem ku Hradu, protože alkohol a fyzická aktivita jsou takovým střetem politických zájmů, že si to vyloženě říká o pořádné lobbistické nakopnutí. A Tonda je vynikající kopáč. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak asi nejslabší série, což pořád stačí na nadstandard. Slabších dílů se nakupilo více, ale například epizoda Na Hrad byla naprosto perfektní a jsem zvědavý, jak naváže šestá série na vydařený konec......7/10 ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je vidět nesrovnalost s kalendářem. Děj se má odehrávat v lednu. Když Tonda (Marek Daniel) příjde do kanceláře, je vidět kalendář správně nastavený na leden. Poté co Tonda vykoná potřebu je však ze záhadného důvodu přetočen na únor. (Ulmos)

Reklama

Reklama