Reklama

Reklama

Epizody(17)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série Tondy Blaníka nabídla vynikající díly o korupci v hokeji, nové zemi pro uprchlíky či probační službu motorkářského gangu, ale také spoustu dílů, které se jen do někoho navážely a využily málo Tondových dlouhých prstů. Nicméně v Kanceláři Blaník je stále dobře a nálada tam nikdy neklesá pod hranici průměru. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonda dostal od nějáký kurvy palicí a nebyl ono. Ale hlas Václava to katapultoval na standard a Tonda už zase jede. Žížala zas boduje. Třešňáková se lepší. Tak "Agropísnička" je vocaď! Mě poser ... Viktoria něco(!) Správa hmotných rezerv - Tony je borec! „Ze státního za zásluhy“ „No tak to jste zaťokal na ty správný dveře." „Ježišmarjajosefeluboši" Výborný díly včetně těsnýho Rittiga. „Dobrý den, to je Jedličkův ústav?" „Nazdar Viki, já myslel, že už seš koženej!" „Kafe! A bobrem!" „Cože??!" „Fofrem!" Tonda prostě nemá hluchý místa. Fakt že ne. Probační gang. Liška jako Ovčáček excelentní. By mě zajímalo, jestli selfíčka byly připravený nebo to Najbrt a spol. brali, jak to přišlo. „8x Jack Daniels" - jak příhodné ... Honza Potměšil výtečnej. „Tak ať jde dál." „No, to von právě nemůže, von je sám postiženej!" Narkoleptik - já NE-MŮ-ŽU! 81 dalších! Totálně zabijácká série s dokonalým závěrem! Londýn ... ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série byla zatím nelepší, byť schématem je to stále stejné. Asi mi sedla konkrétní témata. Taky musím pochválit snahu tvůrců vykročit ze stereotypu a pokusit se díly něčím zajímavým nabourat, to se tu docela dařilo. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria maximalizovala možný efekt a viac-menej aj ustálila klesavostúpavú tendenciu seriálu na jednu úroveň. V tomto prípade výbornú. Príbeh sa nám začína niekam posúvať, často sa aj menia kulisy a tak to už nie je len o bežnej rutine Tondy Blaníka a jeho kolegov. Vrchol internetovej satiry. ()

Zajímavosti (5)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Sestrička z Kramárov“ od Elánu. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Raindrops Keep Fallin' On My Head“ od B. J. Thomas. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „99 Luftballons“ od Nena. (Duoscop)

Reklama

Reklama