Reklama

Reklama

Předstírání

(seriál)
  • USA Faking It
USA, (2014–2016), 13 h 26 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrají:

Rita Volk, Katie Stevens, Gregg Sulkin, Bailey De Young, Michael J. Willett, Rebecca McFarland, Senta Moses, Keith Powers, Erick Lopez, Courtney Kato (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Předstírání je nová romantická komedie o dvou nejlepších kamarádkách, které se mají rády. Po neúspěšných pokusech získat popularitu začnou být Karma a Amy jistým nedopatřením považovány za lesbičky. Okamžitě se stanou středem pozornosti, a tak se rozhodnou to nikomu nevymlouvat. (MTV)

Recenze uživatele ChArLeNe k tomuto seriálu (1)

Předstírání (2014) 

Viem, že to má byť "komédia", a teda by som to nemala brať tak vážne, ale nedá mi tú zápletku nekomentovať. Zas a znova mi bolo pripomenuté niektoré z dôvodov, prečo mám averziu voči "gay acceptance movement". Nie, homosexualita mi nevadí, ale vadí mi to, ako sa z toho robí veľké haló. Po prvé - stačí keď naznačíš niečo gay no vzápätí to poprieš a hneď - neboj sa vyjsť s kožou na trh, my ťa neodsúdime. Za druhé - všetci zrazu bozkávajú zadky tím, ktorí sú/môžu byť gay. Proste, z vážnej veci sa stal trend. A čo tak nestarať sa, kto je aký? Aha, v teórií by to išlo ale v praxi ego nepustí. Ako, ja nechápem, prečo by som sa mala starať kto s akým pohlavím si robí dobre, a podľa toho sa k ľuďom správať. Spoiler: A čo mala byť tá 2.ep? Vstup zadarmo na párty iba pre páry rovnakého pohlavia? Kde sa podela rovnosť?! Aha, na tú sa odvolávajú iba vtedy, keď im to vyhovuje. Koniec spoilera: No ale keď si odmyslím túto stupídnu zápletku, tak sa to dá celkom pozerať. Len sa cítim divne pozerať sa na sexuálny život detí mladších než ja. Update: Konečne sa to obracia k dobru a ukazuje, aby sme boli sami sebou - či sme gay, bi alebo hetero. ()

Reklama

Reklama