Reklama

Reklama

Předstírání

(seriál)
  • USA Faking It
USA, (2014–2016), 13 h 26 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrají:

Rita Volk, Katie Stevens, Gregg Sulkin, Bailey De Young, Michael J. Willett, Rebecca McFarland, Senta Moses, Keith Powers, Erick Lopez, Courtney Kato (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Předstírání je nová romantická komedie o dvou nejlepších kamarádkách, které se mají rády. Po neúspěšných pokusech získat popularitu začnou být Karma a Amy jistým nedopatřením považovány za lesbičky. Okamžitě se stanou středem pozornosti, a tak se rozhodnou to nikomu nevymlouvat. (MTV)

Recenze (28)

MMR 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl až tak špatný, ovšem některé postavy mě tam nezkutečně vytáčely a lezly na nervy. Po kratším srovnání v hlavě jsem učinil rozhodnutí, že na další díly se dívat nebudu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Awkward s lesbickou zápletkou, nic víc nic míň. Rita Wolk je neskutečně roztomilá (hrozně mi připomíná Spencer ze South of Nowhere, vzhledem i povahou, ačkoli tam jsem spíš žrala Ashley). Jen ten Sulkin spíš vypadá, jako by vypadl ze Stmívání, a nechápu, co na něm holky viděj (že je bledej a načesanej jak ...?). A že zbytkem vykrádá Awkwardovského Mattyho ani nemluvím. Na jedno podívání koukatelné, ale na opakování jsou lepší, originálnější, seriály. Viděny čtyři díly, doukoukám asi jen kvůli té Ritě. První série shlédnuta, moc toho nepřinesla, celkově tak za 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Někdy trapný, neskutečně klišoidní, pokud jde o teenagerovské vztahovky, ale na druhou stranu i lehce odvážnější a především tu není situační humor vůbec špatnej. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Viem, že to má byť "komédia", a teda by som to nemala brať tak vážne, ale nedá mi tú zápletku nekomentovať. Zas a znova mi bolo pripomenuté niektoré z dôvodov, prečo mám averziu voči "gay acceptance movement". Nie, homosexualita mi nevadí, ale vadí mi to, ako sa z toho robí veľké haló. Po prvé - stačí keď naznačíš niečo gay no vzápätí to poprieš a hneď - neboj sa vyjsť s kožou na trh, my ťa neodsúdime. Za druhé - všetci zrazu bozkávajú zadky tím, ktorí sú/môžu byť gay. Proste, z vážnej veci sa stal trend. A čo tak nestarať sa, kto je aký? Aha, v teórií by to išlo ale v praxi ego nepustí. Ako, ja nechápem, prečo by som sa mala starať kto s akým pohlavím si robí dobre, a podľa toho sa k ľuďom správať. Spoiler: A čo mala byť tá 2.ep? Vstup zadarmo na párty iba pre páry rovnakého pohlavia? Kde sa podela rovnosť?! Aha, na tú sa odvolávajú iba vtedy, keď im to vyhovuje. Koniec spoilera: No ale keď si odmyslím túto stupídnu zápletku, tak sa to dá celkom pozerať. Len sa cítim divne pozerať sa na sexuálny život detí mladších než ja. Update: Konečne sa to obracia k dobru a ukazuje, aby sme boli sami sebou - či sme gay, bi alebo hetero. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle nemohu hodnotit jinak než pěti hvězdami - až tak moc mě to chytlo. Uvidím jak hodnocení upravím třeba v polovině série a nebo ho nechám takto. Spokojenost. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Středoškolárna o 2 kamarádkách, které jsou víceméně dohnány k předstírání homosexuálního vztahu, aby byly populární. Slečny jsou moc pěkné, ale pilot byl striktně puberťácký (a dost uječený) = nic pro širší publikum, ale fanoušky si to asi najde. 30% [2. série BUDE] ()

Jajar 

všechny recenze uživatele

Typický středoškolský výplach pro puberťáky (spíš puberťačky). Autoři zvolili poměrně netradiční zápletku, ale po všech ostatních stránkách se seriál drží v kolejích určených takovému žánru. Na tohle už jsem (naštěstí) moc starej. ()

BaruM 

všechny recenze uživatele

Měla bych troch jiný tip na scénář, ale i tak se dokážu slušně bavit. Jako oddechový teenage seriál, na dlouhou chvíli, naprosto ideální. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Ač jsem věkově už na jiném levelu, než pro který je tento seriál natočen, místo sledování jsem ho prožíval. Sice už jsem od pilotu věděl, jak to bude (a bylo), ale celou první sérii jsem prostě musel stát za Amy. I ty na začátku nepříjemné charaktery se nakonec tak nějak vybarvili a druhou sérii zcela jistě sledovat budu. Konec té první mě mrzí, respektive to, co se v závěru stalo. ()

Anteia 

všechny recenze uživatele

„Let´s be lesbians.“ Kdyby se mi chtělo, mohla bych být jenom z této věty na začátku otrávená plus z dalších věcí a řečí kolem, co tam zaznívají, ale ne, zatím je to velice příjemně pohodové, když totiž přijdete utahaní ze školy, přesně na něco takového se rádi podíváte! A koneckonců Rita Volk je prostě ňufinová, což je skvělým plusem. Bzzzz! Po shlédnutí 8 epizod musím konstatovat, že ani ta Rita to nedrží a začíná z toho být absolutně obyčejný USA mainstreamový sranec. ()

Katte 

všechny recenze uživatele

První série rozhodně za 5*, bohužel druhá se tak někdy v průběhu hodně zvrtla. A třetí jen završila katastrofu. O konci který předpokládal další sérii ani nemluvě. Když to vezmu kolem a kolem, hodím průměr za 3... ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál som pozerala asi v mojich 14-15 rokoch a milovala som to. Dala som si rewatch a moje pocity z Faking it sa nezmenili. Jasné, je to tak trochu šialené, občas trápne a klišoidné, no nemohla som sa odtrhnúť od obrazovky vtedy a ani teraz. Humor bol skvelý, teda aspoň na môj vkus. Nenásilný, situačný a často okorenil drama scény, keď bolo treba. Herecky to bolo super, dievčatá mali chémiu a tak trochu som aj bola nahnevana, že Karma moju milovanú Amy odmietla. Aby bolo jasno, dala by som tomuto seriálu 5* no ten koniec ma tak sklamal (možno až nahneval), že nemôžem dať plný počet. Chcelo to ešte jednu sériu alebo poriadne finále. Možno sa k Faking it o pár rokov vrátim, keď budem mať chuť zasmiať sa a zaspomínať na svoje pubertálne časy. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Stráááášne sa na tom smejem. Viem, že je to hlúpučké a celkovo skôr kravina, ale nepomôžem si. Každý diel ma neskutočne baví, občas dám facepalm, občas výbuch smiechu, občas nechápem. Ale zároveň má seriál nadhľad, neberie sa vážne, na nič sa nehrá a ašpiruje akurát tak na oddychovú jednohubku, pri ktorej divák nemusí rozmýšľať. Mission accomplished, mňa to chytilo. ()

StereoHearts 

všechny recenze uživatele

WOW :) Úžasné, už sa neviem dočkať pokračovania, a konečne niečo nové čo ma baví tak že netrpezlivo čakám na nové diely :) Skvelá robota, skvelý príbeh, skvelé všetko :) A Rita Volk k tomu naviac :) ***** ()

Reklama

Reklama