Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (238)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro mě osobně obrovské překvapení.Jednička se mi líbila a ačkoliv je dvojka úplně jiná,v mnoha ohledech Soderberghovu jedničku v mých očích překonává.Magic Mike XXL totiž velmi dobře funguje jako komedie,což jsem úpřímně nečekal a tahle poloha sedla viditelně všem včetně Chaninga Tatuma,kterého jsem kdysi dávno nemusel,ale teď ho mám film od filmu radši.Nijak extrémně tak nezabolí nepřítomnost Matthew McConaugheyho a už vůbec Alexe Pettyfera...80% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Banda čtyřicátníků si jede dokázat, že jsou ještě borci.. a ženský z toho vlhnou. Aby ne, po čtyřícítce jsou přeci v nejlepších letech a pokud jim stále funguje pánev jako pánův ve filmu, vrrrr. Magic Mike XXL má o proti jedničce jednu nevýhodu, stojí za ho*no. A za tak dlouhou stopáž, je tam na můj vkus málo zadků! Každopádně má můj velký obdiv obsluha benzínky, protože já bych tak dlouho kamenou tvář neměla a strááááášně jsem záviděla Amber zrcadlový tanec, nebo jak to nazvat slušně :D Ale nebudu lhát, koukalo se na to pěkně :D ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parta z jedničky znovu (skoro) celá pospolu vyráží na cestu do Jižní Karolíny na con a svou poslední štaci v kariéře. Jelikož jiní muži než striptéři se tu jednoduše nevyskytují, sami sebe pasují na kreativní umělce a chápavé léčitele – psychology ženských duší (dámy nicméně film vulgarizuje do dolary rozhazujícího, extatického, manželi zklamaného stáda, které sebou nechá (jen na parketu?) brutálně mávat a zametat). Pokračování pofidérního hitu je dějově prázdné a zdlouhavě dialogové, s nevýraznými lascivními tanečními čísly, také ale celkem pohodově nekonfliktní, s lehkou melancholií rozlučky. ()

Torimmer 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního Magic Mika tady opustili jakousi "sofistikovanější" nebo "temnější" příběhovou rovinu. Jednička měla velké oči a tak se zaměřila na moderní sociální systém, prodej drog. Bouřková scéna celou tu temnou poetiku hezky reprezentuje. A dvojka je příjemný feel good road trip. Jednodušší, konverzačky ze života, bezdějové, až mi to připomíná nějaký mumblecore nebo co. Tohle sem nečekal, a trochu mi teď do očí bije ta divná nesourodost s jedničkou - zbavili se hlavních postav (kromě Mika), a dali prostor skupině, která předtím byla jen v pozadí. Dali pryč postavu Kida, která mi teda vůbec nesedla (byla ve výsledku pointless, nezajímavý herec) a upřednostnili skupinu kolegů z práce, která mě právě v jedničce bavila svojí zažitostí a pohodou v šatně před/po šichtě. Není to svět pro mě, je mi to cizí, a asi i furt na mě moc povrchní, a zatím se teda necítím na to, že bych se k týpkům rád zase vracel, ale já tyhlety pohodičky s postavama, co se baví jen tak o věcech, smějou se, mají se spolu dobře a tak, nějak můžu... Prostě jim tohleto nahé divadýlko s šílícíma ženskýma házející bankovkama nějak odpustím. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh je tak trochu značka a když na ní chce někdo parazitovat, cílový zákazník to vesměs odhalí. První kus kritici docela brali, diváci hojně otvírali peněženky, takže dvojka je logickým vyústěním. McConaughey udělal stejně jako režisér pápá, Tatum zůstal a po třech letech se mu zachtělo i pódia. Než na něj ale pořádně vyleze, musíme sledovat dost mdlý oblouk, který není ani zajímavý, natož aby v něm zaznívaly alespoň trochu slušné dialogy. Řeší se tu neatraktivní bolístky našeho striptýzového uskupení, někteří herci jsou trestuhodně nevyužití, vystoupení je pomálu a vlastně ani nevím, co si o nich myslet. Za život jsem viděl naživo asi tři nakrucující se striptérky, tohle je pochopitelně úplně jiná liga, založená na fyzicky fascinujících pasážích, jen tak trochu pro jiné pohlaví. Dietní tři hvězdy!! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama