Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (238)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

S odchodem Soderberga a McConaugheyho, film postrádá výraznější hereckou osobnost a především vyváženost tempa. Film se nese v duchu: taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči-taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči atd... Část v černošským baráku naprosto příšerná, stejně jako veškeré černošské postavy v čele s trapným Donaldem Gloverem. Stará partička naštěstí nezklamala a zachovává si vtip a klid i v situacích, kdy je scénář nechává očividně improvizovat. Přežít se to dá, ale samozřejmě mělo zůstat pouze u původního Magic Mikea. Nakonec musím uznat, že Joe Manganiello je prototyp mužskýho jak má vypadat, žadný ty 70-ti kilový vychrtla typu Fassbendera. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

O nic horší než jednička, přesto dost jiná. Tam, kde se předchůdce snažil o nějaký ucelený, relativně vážný příběh, tam se dvojka rozhodla jít cestou odlehčené letní road-movie. Více humoru, hlášek - podstatně méně drama. A to se povedlo. Dámy jistě ocení vypracovaná těla hlavních postav, slušné choreografie (ač ne tak propracované jako v jedničce) a pestrý výběr doprovodné muziky. Čekal snad někdo něco víc? I jako "necílovka" jsem se u překladu dobře bavil po celou stopáž filmu a mohu ho s čistým svědomím doporučit. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Kouknul jsem z čiré zvědavosti a chápu, proč se to něžnější půlce lidstva líbí. Pánské spektrum ovšem hledá důvod ke spokojenosti o dost hůř a troufnu si tvrdit, že ho najde stěží. Příběh totiž nic moc, a tak buďme rádi, že se to nebere tak úplně vážně. Nebo se to tak aspoň tváří. Ale chlapi, ruku na srdce- my máme HROMADU jiných filmů, kde je na co se dívat, tak holt nechme dámám Magic Mikea. Smířlivých 60 % Oblíbená část- "Kolik za ty chipsy a vodu?" ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Zatímco Soderbergh brnkal se snímkem Bez kalhot převážně na dramatičtější strunu, tak jeho pokračování s lascivním podtitulem XXL se již plně vydalo cestou nenáročné letní komedie. Chtělo by se říct, že přiznaně míří výhradně jen na ženy, nicméně záměrem tvůrců zřejmě bylo oslovit obě pohlaví - jde totiž v podstatě o chlapáckou road-movie o macho mužích, kteří vedou silácké řeči a dělají vtípky, jež odpovídají ironicky spíš zábavě pro pány, zatímco ženy se mohou kochat striptérskými výstupy, kterých je o hodně víc než v jedničce a mají i lepší choreografii. Děj je na druhou stranu vyloženě strašný a dialogy otřesné, přičemž snaha vtisknout hlavním hrdinům nějakou serióznější psychologii nebo osobní problémy se zcela míjí účinkem, protože jde o banality, kterými se autoři snaží zamaskovat, že cílem filmu je ukázat svaly a částečnou nahotu hlavních protagonistů. Delší recenze ZDE. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Celá podstata tohoto diela je v tom, že pár chlapov za zenitom nechcú dovoliť zubu času aby určoval kedy majú skončiť svoju kariéru striptérov ale, že si o tom rozhodnú sami jedným veľkolepým vystúpením. Ok, to že sme celý príbeh prvého filmu spláchli do hajzla asi za 5 úvodných minút som prekusol. To že celá stredná pasáž bola nenormálna nuda som tiež ešte prekusol. Ale to že chalani sa idú rozlúčiť najmastnejším vystúpením svojej kariéry a potom tam predvedú pár roztrhaných tielok je dosť na hovno a to nie som žena bažniaca po troške testosterónu. Mám rád tanec a Čuník Tatum už neraz ukázal že to vie pekne rozbaliť ale toto bola katastrofa. Asi tá haluz v tých potravinách je to čo udržalo aspoň jednu hviezdu na tielku Magic Mika. 22% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama