Reklama

Reklama

Skupina amerických turistů cestuje do Panamy zažít úžasnou dovolenou, ale když se dostanou do džungle, něco je začne lovit. Začíná boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Indigenous nabízí pěknou lokaci, hezký holky a i tvor kterej kosí návštěvníky panamské džungle se celkem povedl. Chvilkama to vypadalo jakoby si tvor na chvíli odběhl s filmu The Descent(2005). Poměrně dlouhou dobu ale divák sleduje jen to jak se výletníci na Panamě baví(surfování, tanec, chlast) a na akci se poměrně dlouho čeká. Většina zásadní akce se klasicky odehraje v noci takže toho není zas až tolik vidět. Zamrzí i absence gore. Navíc při útocích tvora se často pomáhá chaotickým střihem a roztřepanou kamerou. Neodpustím si srovnání s nedávno viděným filmem Carnifex(2022), kterej mi asi sedl o něco víc. Zdál se mi napínavější a atmosferičtější i přestože tvor kterej tam zabíjí je vidět úplně minimálně(což je jen dobře, protože menší rozpočet byl znát). Indigenous má určitě povedenějšího(ačkoliv né originálního) killera(myslím tím vzhledem) ale chyběla tam atmosféra, napětí i sympatický postavy. Za mě klasický nudný pobíhání po lese kde je povětšinou vidět stejně velký kulový. Lepší 2hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budu namlouvat, jsem na snímky typu found footage vysazený a už asi nejsem schopný se na ně dívat objektivně. I když snímek „Indigenous“ celkově úplně nepropadl, pro mě je to jen další film, který je natočen stylem, jenž už nemá hororu co dát. Anebo že bych se mýlil? Ale snímek „Indigenous“ zrovna není důkazem toho, že by ještě mělo smysl podobné filmy natáčet. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám skupinka mladých opäť vyberie niekam na výlet, tentokrát do exotickej Panamy a rozhodnú sa preskúmať miestnu džungľu, až kým ich nezačnú naháňať krvilačné čupakabry. Po prvých dvoch nepodarkoch sa jedná o najlepší režisérov horor. Tradične tu bolo niekoľko kiksov typu - beháme kade tade v noci, až kým sa nepostrácame, aby nás ľahšie dostali, ale dá sa to odpustiť, lebo atmosféra tam bola a bol som v príjemnom napätí celú dobu. Keď príšerky ukázali, nič sa nepokazilo, práve naopak! A akonáhle sa to na chvíľu presunulo do jaskýň, mal som dokonca pocit, že sledujem ďalší Descent. Nádhera. No lenže v záverečnej tretine sa z minúty na minútu pokurvilo snáď úplne všetko, čo robilo snímok kvalitným. A prečo sa režisér snažil po celú dobu vyhýbať gore, to taktiež nechápem, takže napokon mám z toho rozpačité dojmy. V tomto prípade ma to mrzí ako už dlho nič, lebo potenciál som cítil a našliapnuté to malo dobre. Škoda. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Docela slušnej koukatelnej film s dobrou pralesní atmosférou, bezva čupakábrou, jen kdyby to nebyla partička přibuznělých šampónků, kteří si stěžujou, že nemají prachy. Ale na vejlet do Panamy vždycky zbude. Enyvej mě to neunudilo k smrti, pár hluchejch míst bych na tom asi našel, pár režisérskejch přehmatů taky, ale jako celek to působilo naprosto v pohodě. A jsem rád že to nebylo FF, protože tak by to poslalo tenhle film na dno odpadů. Slušnej průměr. 55% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Solidní průměr, který měl na to být lepší. Maska čupakabry se povedla, a jak mnozí zmiňují, opravdu připomíná hodně obludy z Pádu do tmy, takže zde není co vytknout. Co tady ale chybělo bylo gore. V hororu jako je tento, je celkem potřeba tam trochu té drsnosti fláknout a snímek se z neznámých důvodů drží v tomhle strašně zpátky, skoro vše je mimo záběr, je to škoda. Poslední třetina filmu mě osobně zaujala - Ukázala mi co je potřeba, když půjdu honit nějakou tu obludu, aby se o ní dozvěděl celej svět. Takže beru všechny možný aplikace a hurá do Skotska za Lochneskou a pak do Himalájí za Yettim :-D ()

Reklama

Reklama