Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deepak Veer Chopra (Vinay Virmani) je indický lekár, ktorý prichádza do Kanady s túžbou začať nový život. Večná byrokracia ho však, bohužiaľ, donúti viesť život obyčajného taxikára. Keď po čase už nedokáže ďalej potláčať túžbu pomáhať ľudom, začne ich liečiť ilegálne priamo vo svojom taxíku. (Da_reba)

Recenze (10)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je sympaťák, Kunal Nayyar si s chutí užívá vedlejší roli nadrženého paka, která je přímo protikladná k jeho postavě Raje z Teorie velkého třesku, ale k čemu to, když scénář je jednoduše blbý? Děj se nevyvíjí, jen skáče ze situace do situace, aniž by měl nějakou vnitřní logiku, příběh je prošpikován řadou klišé, kanadští herci hrají třetí ligu a celé se to postupně hroutí. I kdybych si nevšímala nesmyslů v ději (indická rodina nutící syna do vztahu s Kanaďankou, která právě povila nemanželské dítko nějakému úplně cizímu chlapovi), tak nemůžu pominout ten hlavní, totiž soud nad taxikařícím doktorem, který skončil naprosto skandálním rozsudkem. Lékař, který dá bez předpisu labilní holce nebezpečné prášky, si zaslouží minimálně stopnutí výkonu praxe na několik let. A veškeré sympatie k němu mě tak rázem opouštějí. /9. 8. 17./ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V podstate celkom originálna komédia, teda aspoň čo sa námetu a prostredia týka. Taxi-doktor Deepak bol pre mňa nesmierne sympatická postava, proste ten typ človeka, ktorý si každého hneď získa svojou charizmou, teda všetkých okrem tých, ktorí radi diskriminujú. Príbeh mal v podstate typickú šablónu, ale vďaka postavám a tomu uvoľnenému humoru to bolo o kus lepšie ako priemer. No zas niektoré hlášky boli trochu zbytočné a hlavne sa nehodili do niektorých vážnejších scén. Ale OK, kanadsko-indická kombinácia priniesla napokon príjemnú oddychovku. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Väčšinou sa filmov označených ako "indický" z iných štátov ako India obávam a toto bol rovnaký prípad. Nakoniec ale film bol veľmi milý, zrejme z dôvodu Salmanovej produkcie, tam tá india prevládla. Podarená komédia. Aj keď v typicky bollywodskom filme by sa Dr. Cabbie na záver uvedomil a vrátil aj so svojou bielou ženou do Indie a liečil ľudí tam. Nič na tom nemení, že je to podarená komédia. ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Aj keď všetci vieme, ako to celé skončí, je to pekne natočené, celkom vtipné a hlavný hrdina je celkom dobrý. Ďalší tohtoročný indicko-belošský film po Láske na kari, ktorý bol fajn. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Vinay Virmani = dvojník Jake Gyllenhaala byl vážně roztomilý. :-) Dr. Taxík vozí & rodí & léčí & zachraňuje. A byla z toho láska na první porod. :-) ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Patosem přeplněná komedie přebírající několik bolywoodských trademarků a zdůrazňující kanadský multikulturalismus a univerzálnost lékařského poslání. Nejúsměvnější na celé téhle taškařici byl moment, kdy v závěru tvůrci v soudní síni obnažili pokrytectví hlavního hrdiny, který byl odhodlaný plnit svoji lékařskou přísahu a pomáhat lidem v nouzi až za hranici zákona, ovšem své poslání se rozhodl realizovat v bohaté vyspělé Kanadě a nikoliv v rodné Indii, kde by jeho "samaritánství" bylo zapotřebí daleko více. Jinak se jedná podprůměrnou romcom s několika málo světlými momenty a Rajem v netradiční roli prohnaného balibaba. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Na kanadskou produkci slušná nálož. Největší výtka? Záporáci jsou naprosto nudní a o ničem. Oproti tomu všichni na druhé straně jsou povedení a díky kombinaci Indie+Kanada nechybí krásná rozmanitost (dokonce nechybí ani pár krátkých obligátních tanečních čísel, ale nebojte, jsou mnohem stravitelnější). Vtipy jsou z drtivé většiny povedené a hodně si hrají s angličtinou. Prostě překvapivě dobrá komedie, kde uvidíte Kunala hrát přesný opak Raje z TBBT. 3,5*. ()

Ekdahl 

všechny recenze uživatele

Limonáda, ale kupodivu docela stravitelná, až mě to překvapilo. Scénář relativně inteligentní, solidní výprava.. neurazí to. ()

Reklama

Reklama