Reklama

Reklama

Superman 75

(TV film)
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Krátká animovaná retrospektiva k výročí 75 let Supermana, skládající se z klíčových momentů této oblíbené komiksové postavy. V několika minutách se tak Superman představuje od svého prvního výskytu na obálce ikonického komiksového sešitu Action Comics č. 1, aby své defilé završil připomínkou svého posledního filmového ztvárnění v Muži z oceli. (blackJag)

(více)

Recenze (29)

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě...náááááááádhera! Pokaždé mám slzy v očích. Neskutečné,co lze nacpat do 3min. Ani jsem do teď nevěděl,že je to od mého oblíbeného režiséra. Aspoň že to dali tenkrát na dvd Man of Steel,kde je jinak co se týče bonusů,skoro pusto. A ten rozhýbaný Superman od Alexe Rose z Kingdom Come...waw!!!!! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Krásná animovaná pocta prvnímu komiksovému superhrdinovi svižně prolétávající jeho historií a ukazující nám jeho esenci. Atmosféra je i na tak malé ploše ohromně citelná a pro Supermana velmi správná a audiovizuální prezentací se Snyderovi daří prezentovat titulního superhrdinu velmi chytlavě a mnohem věrněji předloze, než v jeho celovečerním Muži z oceli. Superman 75 je hezké pokoukání, které dokáže nabít pozitivní energií a chutí k puštění si nějakého Supermanského snímku, či k přečtění komiksu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vytažen z hořícího autobusu, zamačkávajíce slzu dojetí, pohnutě volám: „Děkujem Ti, Johne Williamsi… pardon, Supermane!“ Od dua Shuster/Siegel až po Henryho Cavilla, aneb nápaditá, elegantní, adorující pocta jednomu nagelovanému floutkovi, co je sice špatný žurnalista, ale když na to přijde, umí zachránit svět. Když ho vidíte, jak je po sfouknutí pětasedmdesáti svíček stále ohebný, nezbývá než závidět Loise Laneové.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Představte si, kdyby se tohle vyslalo jako vzkaz do vesmíru. Emzáci by se nám vyhejbali širokým obloukem. Moc dobrá shrnovací koláž! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl především jako bonus pro DVD k filmu Muž z oceli (2013), ale po uvedení na Comic-Conu v New Yorku byl  uvolněn také na internet. (JORDY)
  • Film je dostupný ke zhlédnutí na oficiálním YouTube kanále DC Comics. (wewere)

Reklama

Reklama