Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klan Stratených nindžov čelí obvineniu zo zavraždenia veľmajstra Fumitaku (Cary-Hiroyuki Tagawa). Teraz musia bojovať v podzemnom nukleárnom bunkri plnom nadprirodzených nepriateľov, mutantov a krvilačných zombie. Aby toho nebolo málo, prenasleduje ich konkurenčný klan Hiroshiho (Ernie Reyes Jr.), ktorého nezastaviteľná armáda dostala jediný rozkaz: zabiť všetkých Stratených nindžov. Tisícky stôp pod zemským povrchom čelia títo bojovníci peklu, z ktorého môžu uniknúť len preukázaním výnimočnej odvahy, bojových schopností a prefíkanosti. (ClapTrap)

(více)

Recenze (13)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fuch. Tak tohle byla řádná kravina, V jakémsi postapokalyptickém světě jsou ninjové všech národností svoláni do chrámu na mírový summit. Ve chvíli kdy jejich mistr Fumitaka dostane hvězdicí do palice a ze všeho je obviněn bělošskej ninja a vůdce klanu ztracenců nebo jak si říkají to jde s mírovým summitem pěkně do sraček a všechno se mění v totální masakr. Jako nezní to úplně nejhůř bohužel film je takovou divnou splácaninou všeho možnýho nejdřív tu máme čistokrevnou bojovku kde se mezi sebou všichni rubají a sekají se meči. Pak se k tomu přidají ninjové vrhající ohnivé koule a blesky. pak se tam dokonce objeví i jakési zombie proti kterým musí hlavní hrdinové bojovat no a na konci tu máme dokonce bitku s nějakými světelnými meči či co jak ve Star Wars. No prostě nevím no je to totální ptákovina která možná kdyby se nesnažila bejt za každou cenu originální, tak mohla bejt i celkem zábavná. No nakonec dám ty 2* hlavně za ty celkem přehledný souboje a taky za to, že jsem viděl i mnohem větší zdravý rozum poškozující kraviny než je tato, ale jak říkám žádná velká výhra to není.25% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dej: skupinka akoze ninjov sa snazi prebojovat z nejakeho polorozpadnuteho domu von, pretoze ich chcu zabit rôzne skupinky dalsich ninjov za to, ze vraj zabiji hlavneho majstra. A vraj sa to odohrava v nejakej absurdnej postapokalyptickej buducnosti, kde ninjovia maju rozne nadprirodzene schopnosti jak z Mortal Kombatu. Tento film mi svojou atmosferou pripomenul stare dobre videobecka od Alberta Pyuna typu Cyborg atd, ktore som ako maly celkom zral. Akurat toto sa vôbec nepodarilo. Alebo skôr bude problem v tom, ze uz nemam 10 rokov a preto mi to pripadalo neskutocne otrasne. Jediny aspekt filmu, ktory nie je uplny odpad predstavuju bojove sceny. Ale ani to nie je nic extra, vdaka comu by stalo za to vidiet tento shit. Bohuzial to nie je ani natolko zle, aby to bolo zabavne. Proste je to len nudne. 2/10. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, jehož kvality jsou člověku jako jsem já předem známé.Nemám rád stupidní mrdky splácané bandou diletantů na okraji pouště v LA v opuštěné továrně na čokoládové sušenky s bandou ochotníků v kostýmech od Milosrdných Sester.Vůbec o ničem jsem nepochyboval, o stupidním scénáři, tragických hereckých výkonech a kompletním sračkovitém hábitu.Takže proč jsem se na film vůbec koukal?Chtěl jsem vidět jak skončil můj veliký oblíbenec Ernie Reyes, kterého jsem jako puberťák žral v Bláznivém Dědictví, dnes již zapomenutém dobrodružném filmu z okraje devadesátek který patřil neodmyslitelně k mému dospívání a taky jsem chtěl vidět, jako moc špatně skončil jediný kolega Semira Gerkhana, který nedostal kulku do hlavy, nebo harpunou do břicha a odešel z německa zkusit štěstí za velkou louži a upřímně, kdyby tenhle sladký klučina s přízvukem nastydlého hrocha zůstal v německé akční TV modle, nemusel by se pachtit v těhle mrdkách a dělat trapné kotouli na laně mezi sekyrami a blesky z Adobe After efects 6.0 a já bych nemusel přestat sledovat Kobru 11 s novou tváři kriplovitého Toma Becka.On by byl stále slavný a já bych stále sledoval svůj kdysi oblíbený seriál, ty vole Olivere a všichni jsme mohli být šťastní.0%. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná kombinácia ninjov, power rangers a zombíkov. Čo tu potešilo. V prvom rade už nápadité úvodné titulky, potom aj vcelku verne vykreslený postkatastrofický svet, aj keď je vidno, že to pozadie 3D asi nebude, následne rôzne klany charakteristické svojou špecifickou tajnou zbraňou (odporúčam si vychutnať predovšetkým jeden klan, a to Sirény.) a v neposlednom rade množstvo súbojov päsť na päsť, katana na katanu či katana na zombíka. A čo ma neuspokojilo? Nepočítajúc nápad, že postapokalyptický svet je ovládaný rôznymi ninja klanami (pre všetkých frflošoch o imbecilnom nápade odporúčam porozmýšľať o koľko sú takí Muži v čiernom či Strážcovia galaxie logicky prijateľnejší) a prispôsobiac sa vnútornej logike fungovania tohoto sveta tu ostali veci ako nechutne digitálna krv, Stratený klan, ktorý je tak stratený, že ho posol jednoducho a bez problémov nájde a že výber 5 naj bojovníkov z tohoto klanu bol pre Caga nesmierne namáhavý výkon, veď musel ďalších 4 vyberať rovno zo všetkých 4 svojich spolubojovníkov. Výsledkom je film, ktorý sa nedá nazvať tuctovým, pretože toto tu som ešte nikdy nevidel... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jako amatérský snímek, či jak to nazvat, je to dobré, nápadité, kulisy na první pohled neladí s popředím, takže některé scény venku vypadají úsměvně, ale souboje vzhledem k naprosto neznámým ne/hercům/čkám jsou dost dobré a nápad se počítá. Fantasy prvky s trochou sci-fi a hororem, odvážný mix, ale ve výsledku funguje nenuceně - dost dobře si dokážu představit velmi vyvedený remake Mortal Kombatu od stejného tvůrce, pokud by dostal tučný rozpočet. Podle mě by si s ním poradil adekvátně. Cit a smysl pro nápaditost tu určitě je. To totiž bohužel většina nových filmů postrádá a sází se tam jen na triky. Navíc klan "Sirén"??? - WTF!!! - Kde tak krásný ženský splašili??? - Nebo to byla jedna a ta samá? Měl jsem tady fakt problém je rozeznat - až oči přecházely. U mě dobrý. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama