Reklama

Reklama

Série(12) / Epizody(96)

Obsahy(1)

Když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem prostřených stolů (nebo jindy kolem koberců rozvinutých ve stanech)? Anthony Bourdain jezdí po velice zajímavých - a navzájem diametrálně odlišných - krajích a cestou jí. Co myslíte, bude i vařit? V Kolumbii, v Maroku, v Kanadě nebo v Peru, případně v Kongu, se na něho jen hrnou exotické zážitky a mnoho toho vyzkouší. A myslíte si, že tyto kouty světa pro něho opravdu nejsou? Uvidíte sami, budete-li sledovat náš seriál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár zaujímavých informácií, o kultúre, o nejakom národe či krajine a potom sa varí. Niečo voňavejšie, niečo na prvý pohľad hovnovejšie, nie je to vôbec zlé, ale Bourdain vo mne vzbudzuje nesympatie, taký nadutý mi prišiel a to aj bez toho, že by zjedol misku fazule. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shlédl jsem na vynikající televizi dokumentárních filmů Prima Zoom. Kuchař na mě působí chladným odtažitým introvertním dojmem, ale lokality a rozhovory či jídla jsou exotické. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od podobných názvů na Prima Zoom nic mimořádného, ale byl jsem velmi příjemně překvapen. Zhlédl jsem díl o Rusku a z hlediska dokumentárního to bylo odvážné a ostré, žádné decentní náznaky či věci, o kterých se nemluví. Pěkně na rovinu a postavit se tématu čelem, tak se mi to líbí. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jídlo, cestování, vaření, kuchaři, cestopis... starej dobrej Anthony tu nevaří, max. se dívá a hlavně se krmí a k tomu se ptá, jak se žije těm či oněm tak i tamhle. S10E5 ze Seattlu, tam si ubalí jointa a udělá si na terase u moře dýchánek. No a vidiš to, já do nedávna ani nevěděl, že už si to údajně hodil, což je velká škoda. V podstatě jsou jen 2 další podobné pořady, které sleduju, od francouzkého Canalplus Le Global Cooker s Frédéric Chesneau a potom britský Tisíc chutí ulice s bubákem Ainsley Harriott, ale tihle 2 se pokouší tam či onde něco vařit. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama